Karácsonykor lesz karácsonyi vásár?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 16:20
2/6 anonim válasza:
Jah, lehet venni a bazilika mellett 2.000 forintért a kürtöskalácsot
3/6 anonim válasza:
Ha addig nem hurcolják be az indiai mutáns koronavírust, ami immunis a jelenlegi vakcinákra, akkor lesz.
4/6 anonim válasza:
Ha látnék a jövőben megmondanám.....Szerintem nincs az az ember aki erre tudna választ adni jelenleg,amúgy ha tippelnem kéne szerintem lesz,ha ilyen jó ütembe halad az oltás világszerte,de aztán kitudja.Mondjuk engem jelenleg jobban érdekel az hogy mi lesz a nyári rendezvényekkel,de sajnos még az is bizonytalan nem hogy a téli.....
5/6 anonim válasza:
Nincsen jóstehetségem, szerintem ezt senki nem tudja, majdnem 3/4-ed évvel előtte. Úgy hogy több mint az év fele előttünk van, még csak következtetni sem lehet. Szerintem, teljes mértékben szubjektíven, nem hinném hogy lesz vagy nagyon nagy korlátozások mellett lesz (távolságtartás, maszk, kézfertőtlenítő stb.). A világban nagyon rosszul halad az oltás, Magyarországon jobban, de akkor is az elsők között vagyunk világ szinten a halálozásban. A másik az, hogy itt van kismilliónyi mutáns, köztük nagyon gyorsan terjedők (dél-afrikai), rosszabb kimenetelűek (brit) és olyanok is amikre nem hatásos a vakcina (indiai), amiket teljes mértékben lehetetlen feltartóztatni és nem behurcolni, mert az eredeti covid-19 is itt volt majdnem egy hónap alatt, a többi mutáns meg még hamarabb, akár 1-2 hét alatt, hiába zárták le a reptereket.
6/6 anonim válasza:
5. vagyok.
De nem szeretnék pánikot kelteni, mert én is egy kicsit szkeptikus vagyok, de azért rendkívül figyelek mindenre és helyeslem a szabályozásokat is. Ez csak az én vélekedésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!