Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek idén Karácsonykor...

Szerintetek idén Karácsonykor lesz hó?

Figyelt kérdés
Tudom hogy még korai, de nekem az ünnepek közül ez a kedvencem. Örülnék ha végre a december összes napja hó eséssel kezdődne és meg is maradna. Nem is tudom mikor volt utoljára szép karácsonyom. Talán 2005/6/7. Számomra a hó teszi csodássá, varázslatossá. Minden novemberben reménykedek, pedig mindig csalódnom kell. Ha Magyarországon nem is, szerintetek hova érdemes utazni ahol a december olyan mint amilyennek lennie kell?
2021. aug. 8. 07:53
A kérdező szavazást indított:
Én várom már a Karácsonyt
Én nem várom
Csak akkor ha végre esik is a hó
Ne essen hó, mert nem szeretek lapátolni
36 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz hó. Ha megfigyelted, el vannak tolódva az évszakok. Szeptemberben még nyárias idő van, a december lett az a szomorú hangulatú esős hónap, ami eddig a november volt, cserébe márciusban még esik a hó. Már évek óta ilyen. Mi 2003-ban vettünk egy szánkót, aznap használtuk utoljára, azóta a pincében van.
2021. aug. 8. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Legközelebb szerintem a Magas-Tátra és az Alpok van, ahol szinte biztosra mehetsz. Minél magasabbra annál jobb!
2021. aug. 8. 08:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, igen. Arról olvastam, de én inkább Írországra gondoltam vagy Ausztria. Az elsőhőz szólok, de pl New Yorkba vagy máshol miért nincs ez? Ott rendesen van hó decemberben, nincs így kitolódva.
2021. aug. 8. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az más éghajlat, de ott is ez lesz idővel.
2021. aug. 8. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan lesz, ha Katalin megrázza pendelyét, vagy a Mikulás a szakállát.
2021. aug. 8. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Idén karácsonykor nem lesz hó.
2021. aug. 8. 18:13
 7/7 anonim válasza:

Szia, bocsi hogy későn válaszolok:

[link]

2021. szept. 30. 15:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!