Van aki pénzt kapott karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit? És mire költi vagy költheti?2020. dec. 25. 13:41
11/24 anonim válasza:
Igaz mi már család vagyunk 2 gyerekkel, de a déditől mindig pénzt kapunk. 80 ezret kaptunk, eltettük, jó lesz az még ha jön valami hirtelen kiadás.
12/24 anonim válasza:
Igen, én pénzt kértem előre. Abból csináltuk a karácsonyi ebédet. Anélkül nem tudtunk volna mit főzni, így meg legalább össze tudott jönni a család.
13/24 anonim válasza:
Igen, én jobban szeretem magam kiválasztani az eszközöket amit használok, ezért általában pénzt kapok. Persze miután megvettem amit szerettem volna, megmutatom az ajándékozónak, hogy tudja, mit köszönhetek neki.
14/24 anonim válasza:
Én 250€-t kaptam,meg 45 ezer forintot
15/24 anonim válasza:
Én 5 ezer forint kaptam, de mellé még más ajándékot is
16/24 anonim válasza:
Én pénzt is kaptam, az ajándékokon kívül. 30.000 HUF-ot kaptam és nem akarom elkölteni, gyűjtöm, hozzáadom és később majd megsokszorozom.
17/24 anonim válasza:
Mi van tesó, kölcsön kéne adni?
Amúgy pl. én.
18/24 anonim válasza:
"100.000-et kaptam mamámtól, megy a bankba a többi mellé 34/F"
Nem tervez örökbefogadást az öreglány? Jelentkeznék! :D
19/24 anonim válasza:
Én idén nem pénzt kértem hanem ajándékokat. Talán jobban is jártam :D De kaptam ajándékutalványokat
20/24 anonim válasza:
Én 100ezret kaptam. Félretettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!