Csak nekem elviselhetetlen a karácsony?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 09:02
2/9 anonim válasza:
Ez az egyik legjobb nap a gyakkeren :D Egész nap záporozni fog az elégedetlen gyerekek siránkozása :D
3/9 anonim válasza:
Menj el kirandulni, gyonyoru ido van ....
4/9 anonim válasza:
#3 Gyönyörű idő? Hideg van és egész nap esni fog az eső. XD
6/9 anonim válasza:
Igen, csak neked az! Miért is "elviselhetetlen" neked?? Amúgy meg boldog, áldott és békés téli ünnepeket, mindenkinek! :-)
7/9 A kérdező kommentje:
1# 2#nektek se jó ha jó lenne nem gyakorikerdeseken irnátok.
2020. dec. 25. 12:31
8/9 anonim válasza:
Én kettes vagyok. Mivel egyedül élek és nincs senkim, ezért nem sokban különbözik a mai nap a többitől. Igazából nem rossz, csupán olyan mint a többi nap.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem az. Szeretem a karácsony előtti várakozást, a szenteste napi sürgölődést. 25-re és 26-ra kicsit alábbhagy a lelkesedés, telítődök, de azért szeretem. Kedvenc ünnepem. Hangulatosabb, mint a húsvét. Utálom a telet, de a karácsonyt szeretem. Persze, lehetnek olyan helyzetek, amikor a karácsony kevésbé jó, vagy akár elviselhetetlen, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!