Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki tartotta szűkebb körben a...

Ki tartotta szűkebb körben a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Én a szüleimmel élek, idén nem jön hozzánk senki és mi sem megyünk sehova, mert ők félnek a vírustól. Én ezt el is fogadom, de így kicsit unalmas. Nálatok hogy zajlik az Ünnep? Boldog Karácsonyt! :)
2020. dec. 25. 05:55
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Mi. Viszont mindenkit végighívtunk, beszélgettünk, kivetítettük, szép konferencia beszélgetés volt a széles famíliával.

Sokat kacarásztunk. Bemutattuk egymásnak az ünnepi asztalt.

Koccintottunk is. Bizony ám!

Szép volt, örök emlék a karanténból.

2020. dec. 25. 06:01
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Karacsony soha nem a bulizasrol szol nalunk, az majd egy het mulva jon Szilveszterkor. Karacsony inkabb a megpihenes unnepe ... ilyenkor pont a punnyadas a lenyeg ... ha meg is unatkoznal, akkor menj el setalni - gyonyoru az ido.
2020. dec. 25. 11:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Nálunk ez a hívós dolog nem igazán működik.

Nem a bulizásról szólt nálunk sem, csak jó volt összejönni, beszélgetni kicsit. :) Felénk nagyon rossz idő van, tegnap óta esik az eső...

2020. dec. 25. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Hu, akkor ez valami Isteni jel :) Tegnap is amikor elindultam kirandulni sotet volt es kod, de mire felertem a hegyre kitisztult az ido es sutott a nap ... ma is ez volt, elindultam a szurkesegbe es napsutesbe erkeztem :) Hat ez tok jo!
2020. dec. 25. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Szűkebb körben telik, mint ahogy máskor szoktuk, mivel az a nap kimarad, mikor a ritkábban látott rokonokkal összeülnénk nagyobb létszámban. Csak a szűk család ünnepel most együtt, azaz mi szülők és gyerekek. De ez most jól is esik, talán a covid miatt befordultabb lettem. Szó szerint punnyadás van, tv-t nézünk, olvassuk a nagyvilág híreit, rövid látogatást teszünk a helyben lakó nagyszülőknél, akikkel amúgy is szinte naponta találkozunk. Megnézzük, milyen lett a karácsonyfájuk, kicsit beszélgetünk. Sétálni ma biztos nem megyünk, mert esik az eső, sáros, csúszós minden. Ha szárazabb lesz, valamelyik nap biztos elmegyünk egy rövid kimozdulásra a környéken, sétálunk a Balaton parton. Kell egy kis séta a friss levegőn.
2020. dec. 25. 13:20
 6/9 A kérdező kommentje:
A Balaton part szerencsére nekem is közel van, imádom, de ilyen időben még az se olyan, de lehet kimegyek. :)
2020. dec. 25. 13:25
 7/9 anonim válasza:

szintén boldog karit!

nálunk általában haza szoktak jönni a testvéreim, és 25-én a keresztanyámékhoz megyünk el/jönnék hozzánk. idén csak a testvéreim és az egyik tesóm párja jött el és ami fontos AMIKOR BESZÉLGETTÚNK, VAGY LEÜLTÜNK ENNI, A MASZK RAJTUNK VOLT. csak evéshez és iváshoz vettük le, de mikor valaki befejezte felvette.

2020. dec. 25. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi igen
2020. dec. 25. 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi igen, 24-én kettesben a férjemmel, tegnap és ma a lányunkkal és vejünkkel. Pont jó volt így.
2020. dec. 26. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!