Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kapott karácsonyra ?

Ki mit kapott karácsonyra ?

Figyelt kérdés
Én ruhákat meg ékszert és ti ?

2020. dec. 25. 02:49
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Ami a Karácsony lényege: szeretetet, ölelést, végre jutott időnk sokat beszélgetni, játszani, régi családi filmeket nézegetni, nosztalgiázni.

Amúgy nagyon értékes, tartalmas könyveket. Ez volt megállapodás, senki nem licitál túl, idén könyvet ajándékozunk egymásnak.

2020. dec. 25. 02:51
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Páromtól egy Bluetooth fülhallgatót,

A nővérétől és párjától Libri ajándékutalványt,

Szüleitől pedig tejhabosító pálcát, törölközőt, csokit. 😊

Anyumtól egy aprítógépet fogok kapni (délután megyünk haza ünnepelni hozzánánk).

2020. dec. 25. 05:48
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Egy szép, puha, kockás takarót kaptam anyutól, én meg evőeszköz készletet adtam, közös használatra.
2020. dec. 25. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Én iskolatáskát, telefontokot, naplót, parafatáblát, ehez szöget, szőnyeget meg toffife-t.

+ A kutyámnak egy világítós nyakörvet.

2020. dec. 25. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Pokrócot, tusfürdőt, testápolót, 2 db schleich ló figurát, nyakláncot, karórát, 3 db könyvet (az egyik stranger thingses😊), és egy My Hero académia Midoriya Izuku figurát 😊😊😘😘
2020. dec. 25. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Semmit.mert már nincs kitől...
2020. dec. 25. 15:20
 7/7 anonim válasza:
100%
Karkötőt, ebook olvasót, ágyneműt, tejhabosítót, elektromos fogkefét és pipere cikkeket kaptam.
2020. dec. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!