Megtartsam vagy elköltsem az ajándékba kapott pénzemet?
Sziasztok.
Nálunk a családban szokás pén adni egymásnak és én kaptam 10 ezer forintot. Velem az a baj, hogy én rögtön képes vagyok elkölteni csipszekre, üdítőitalokra, energiaitalokra a pénzt meg ilyesmikre. Mostn régóta nincs saját kerestem, mert eddig nehezen találtam munkát. Szerintetek lepjem meg magam mostanában valamikkel és költsem el apránként vagy tegyem félre és vegyek belőle nagyobb dolgot később? De nem tudom még hogy mire lenne érdemes gyűjteni. Szeretnék majd venni mobilt, laptopot meg miegymást de ezeket majd gondoltam abból a pénzből fogom amit majd kapok ha dolgozok. Most ezt a 10ezrest nem tudom mire lenne érdemes tartogatni. Ti mit csinálnátok egy 10 ezressel? MEgjegyzem nem szoktam piákat venni vagy ilyesmi.
Szomorú hogy 23 évesen sok neked 10k.
Én megmondom az őszi tetét naponta többet költök .
Egyépként érdemes félretenni későbbre hogy legyen .
Én egyépként vennék egy jobb pólót ha minden képpen el akarod költeni .
23..mint irtam egy ideje nincs pénmzem és nullán vagyok..
még jó hogy sok ilyenokor. rég kaptam ekkora összeget.
én a kis pénzt is megbecsülöm...NEKEM az szomorú hogy mésnak KEVÉS a 10k..nem vagyunk egyformák!!
23.neked persze könnyű ezt mondani hisz gondolom dolgozol és van sok pénzed hogy még a 10kt is kevésnkek nevezd...
Én megmondom az őszi tetét naponta többet költök .
nyilván mivel van pénzed jelenleg...nem kell lenézni aazt aki a"Kevés" pénzt soknak tartja...ezért is kérdeztem meg mit kezdjek vele mivel jelenleg nullán vagyok de most már van egy 10esem. remélem érthető igy...
Én a helyedbe nem f@szságokra költeném el, hanem eltenném és amikor nagy baj van, akkor költeném.
Avagy mire célzok : minek chips meg ilyen sok egészségtelen cucc, amikor akár egy új telefont tudnál belőle venni? Kezd el gyűjteni szerintem.
22/N
28.már eldöntöttem!XD
telóra gyűjtöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!