Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Megtartsam vagy elköltsem az...

Megtartsam vagy elköltsem az ajándékba kapott pénzemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nálunk a családban szokás pén adni egymásnak és én kaptam 10 ezer forintot. Velem az a baj, hogy én rögtön képes vagyok elkölteni csipszekre, üdítőitalokra, energiaitalokra a pénzt meg ilyesmikre. Mostn régóta nincs saját kerestem, mert eddig nehezen találtam munkát. Szerintetek lepjem meg magam mostanában valamikkel és költsem el apránként vagy tegyem félre és vegyek belőle nagyobb dolgot később? De nem tudom még hogy mire lenne érdemes gyűjteni. Szeretnék majd venni mobilt, laptopot meg miegymást de ezeket majd gondoltam abból a pénzből fogom amit majd kapok ha dolgozok. Most ezt a 10ezrest nem tudom mire lenne érdemes tartogatni. Ti mit csinálnátok egy 10 ezressel? MEgjegyzem nem szoktam piákat venni vagy ilyesmi.

2020. dec. 24. 18:23
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibákért.

*Nálunk a családban szokás pénzt adni egymásnak..

*Most régóta..

2020. dec. 24. 18:24
 2/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. dec. 24. 19:05
 3/30 A kérdező kommentje:
23 de miért fontos?
2020. dec. 24. 19:34
 4/30 anonim ***** válasza:
60%

Őszintén szólva a mai világban 10 ezer egy 23 évesnek nem valami nagy összeg.

Maradjunk annyiban hogy ilyen kevés pénzről nem írtam volna ki kérdést, mivel én kb 2 nap alatt költök el ennyit benzinre kajára meg egyébre.

25F

2020. dec. 24. 19:50
 5/30 anonim ***** válasza:
Tartsd meg, a snackek gyorsan eltűnnek, viszont egy telefonon megmarad, sokkal hasznosabb
2020. dec. 24. 19:52
 6/30 A kérdező kommentje:
a snackek tényleg hamar eltűnnek :D-azokat meg anyukámék szoktak venni nekem néha. viszont amúgy 10ezer forint jelenelg nagyon sok most hirtelen nekem :D..komolyan régóta nincs pénzem magamra,de nem is akarom hogy elfogyon hirtelen.
2020. dec. 24. 20:02
 7/30 anonim ***** válasza:
51%
Munkakeresésre költsd el.
2020. dec. 24. 21:24
 8/30 A kérdező kommentje:
munkakereséshez mióa kell pénz?
2020. dec. 24. 21:28
 9/30 anonim ***** válasza:
79%

7es vagyok. Interjúra elkell jutni, ha nem online. Kell normális ruha, esetleg fodrász, stb. Tényleg nem kerül pénzbe

... minden pénzbe kerül

2020. dec. 24. 21:33
 10/30 A kérdező kommentje:
ezeket állja a család, normális ruhám van, fodrász na ne viccelj...voltam korábban interjúkon és egyszer sem mentem külön fodrászhoz interjú miatt...család kisegít ilyen helyzetben.
2020. dec. 24. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!