Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Megtartsam vagy elköltsem az...

Megtartsam vagy elköltsem az ajándékba kapott pénzemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nálunk a családban szokás pén adni egymásnak és én kaptam 10 ezer forintot. Velem az a baj, hogy én rögtön képes vagyok elkölteni csipszekre, üdítőitalokra, energiaitalokra a pénzt meg ilyesmikre. Mostn régóta nincs saját kerestem, mert eddig nehezen találtam munkát. Szerintetek lepjem meg magam mostanában valamikkel és költsem el apránként vagy tegyem félre és vegyek belőle nagyobb dolgot később? De nem tudom még hogy mire lenne érdemes gyűjteni. Szeretnék majd venni mobilt, laptopot meg miegymást de ezeket majd gondoltam abból a pénzből fogom amit majd kapok ha dolgozok. Most ezt a 10ezrest nem tudom mire lenne érdemes tartogatni. Ti mit csinálnátok egy 10 ezressel? MEgjegyzem nem szoktam piákat venni vagy ilyesmi.

2020. dec. 24. 18:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én elinnám.
2020. dec. 24. 21:38
 12/30 A kérdező kommentje:

mint irtam nem szoktam inni..

amúgy gondoltam tetkóra gyűjtenékmivel régóta vágyok egyre amit már régen kiterveztem és azóta is tartom a mintát. Vagy egy telefonra gondoltam. Ez a kettő talán jobban megéri mint a csipszek stb.nem?

2020. dec. 24. 21:42
 13/30 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy te idd el, hanem, hogy én mit tennék. :)

Hát, még akkor pár karácsony és szüli és névnap, és meglesz a teló, és a tetkó.

2020. dec. 24. 21:47
 14/30 A kérdező kommentje:
addigra már lesz munkám is és pénzem is még XD
2020. dec. 24. 21:54
 15/30 anonim ***** válasza:
Én anyukámtól szoktam ennyi pénzt kapni szülinapra. Én mindig olyan dolgot veszek belőle, amire vágyom, de magamtól nem venném meg. Az is lehet, hogy hetekkel később költöm el, mert akkor jön szembe valami. Tavaly a téli cipőmbe pótoltam be az összeget, idén sálat vettem belőle. Az a legrosszabb, ha elszórod csokira meg energiaitalra.
2020. dec. 24. 22:44
 16/30 anonim ***** válasza:
én elqváztnám vagy teqiláznám
2020. dec. 24. 22:49
 17/30 A kérdező kommentje:
mostanában vágyom nagoyn egy téli kabátra lehet olyat kéne venni belőle, ez megérné. fehérre vágyom régóta-
2020. dec. 24. 22:51
 18/30 anonim válasza:

Ne tartogasd, ha el szeretnéd nassolni, nassold el!

10k addig a pillanatig tűnik sok pénznek, amíg el nem kezdesz dolgozni. Még Tesco-s árufeltöltőként sem kell ezért 2 napot dolgoznod...

Egyébként még tanulsz? Vagy mi az oka, hogy nem dolgozol?

2020. dec. 25. 10:21
 19/30 anonim ***** válasza:
Miért mennyit kap 1 napra egy tescos árufeltöltő?
2020. dec. 25. 11:14
 20/30 A kérdező kommentje:

18.voltam dolgozni csak ugye jött a vírus.

utána mintha megállt volna az élet, pedig vagy 100 helyre adtam be önéletrajzot de semmi válasz pedig én is kerestem fel cégeket, boltokat stb se demmi szóval most abban reménykedek hogy januártól már csak lesz munkám mivel sok gyárban is januári kezdés van..:(tescos árufeltöltő szívesen lennék de legtöbb helyen tuti pénztárkodni és kell és én meg bajban vagyok a számokkal.

2020. dec. 25. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!