Mit kellene vennem anyámnak karácsonyra??
Figyelt kérdés
megkérxeztem tőle nagyon sokszor ,hogy mit vegyek neki de azt mondta semmit és olyan rossz érzés ,hogy magamnak vettem neki meg semmit szerintetek mit kellene venni??2020. dec. 21. 13:18
1/13 anonim válasza:
Vettél magadnak ajándékot? :D Egyébként te ismered édesanyádat, és te tudod mennyi pénzed van erre. De bármit veszel, úgyis a szándékot fogja értékelni.
2/13 A kérdező kommentje:
hát de eza azt mondta ne vegyek semmit !!
2020. dec. 21. 13:25
3/13 anonim válasza:
Hát, szerintem valami női dolognak tuti örülne, parfüm, körömlakk, rúzs stb... Vagy ha vannak közös képeitek, akkor egy fényképes naptárat adhatnál neki, vagy párna, amibe egy közös képetek van nyomtatva, az is aranyos. Esetleg valami kávé-különlegesség, kávéfőző, ilyenek....
4/13 anonim válasza:
Sminkel? Akkor sminket. Olvas? Akkor konyvet. Kavezik, teazik? Akkor kulonlegesebb kavet vagy teat.Altalaban a nok szeretik a pipere cuccokat, tehat vehetsz neki furdobombat, arcmaszkot, arckremet, testapolot, koromlakkot. Szerintem egy nonek ezerszer konnyebb ajandekot venni, annyi lehetoseg van, gondolkozz picit.
5/13 A kérdező kommentje:
hát ezaz hogy parpümöt akar volna de nem vettem meg mert azt mondta interneten olcsóbb de ugy egyeztünk meg hogy fogrém valmi fogkrémenk örülne én igazából könyvet akrtam veni de nem mondott semmit rá ezért az nem j=ott össze sajnos !
2020. dec. 21. 13:27
6/13 anonim válasza:
Kepes lennel fogkremet venni ajandekba? Hulye vagy? :D Nem kell kerdezgetni, vegyel neki egy konyvet, es megveheted melle azt a parfumot is, kit erdekel, hogy a neten olcsobb ? Annyival nem lehet olcsobb, hiszen meg szallitasi koltseg is van. Tudok is ajanlani egy konyvet, amit szerintem kotelezove kene tenni mindenkinek, annyira zsenialis: Kundera- A let elviselhetetlen konnyusege.
7/13 A kérdező kommentje:
de ezaz baj hogy nálunk be van csukva már minden csak élelmiszer drogéria és állatos van nyitva !
2020. dec. 21. 13:37
8/13 anonim válasza:
Eddig kellett volna gondolkozni, gondolom nem volt am ra eleg az elmult idoszak, hogy beszerezz valamit, de mindegy :D
Es a drogeriaban nem kapni parfumot? Arcmaszkot, sminket, testapolot,csokit, teat, kavet? Ha nem, akkor mit arulnak nalatok?
9/13 A kérdező kommentje:
azt mondta fogrémet szeretne valmi extrábbat !!
2020. dec. 21. 13:42
10/13 anonim válasza:
Rendeld meg online az o cimere a parfumot.
Es ird meg hogy majd Kari utan megy a csomag.
Nem gyerek, hogy 24-en mar a fa alatt kell lennie az ajandeknak.
Mi majs Kari utan vasarolunk, mert brutal learazasok szoktak nalunk lenni.
Mondjuk 1-1 parfumot mar vettem full akciosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!