Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek anyámnak karácsonyra?

Mit vegyek anyámnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Abszolút nincs ötletem. Az utóbbi években már mindent megvettem amiről úgy gondoltam, hogy hasznos lehet.

Idén úgy gondoltam, hogy nem muszáj személyre szóló ajándék, de ettől függetlenül legyen hasznos.

Mi az, ami hasznos lehetne?

A szüleimnek van pénze, elektronikai dolgot nem vennék, mert azt anyám is meg tudja venni, olyat amilyet akar. Valami jelképest...

(Már dolgozok)

2020. dec. 21. 10:42
 1/3 anonim válasza:
Hát, szerintem valami női dolognak tuti örülne, parfüm, körömlakk, rúzs stb... Vagy ha vannak közös képeitek, akkor egy fényképes naptárat adhatnál neki, vagy párna, amibe egy közös képetek van nyomtatva, az is aranyos. Esetleg valami kávé-különlegesség, kávéfőző, ilyenek...
2020. dec. 21. 13:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam ilyen képes dolgokra (bögre, naptár, párna, paplan) de már nem biztos, hogy elkészülne szentestéig
2020. dec. 21. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Sminket, körömlakkot nem használ. Nemrég volt a születésnapja, akkor egy drágább parfümöt vettem, de nem használja azt sem, ki se bontotta.
2020. dec. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!