Az emberek nagy része miért csinál nagy ügyet abból, hogy idén "más" lesz a karácsony?
Mert akik egészségesek azok hadd találkozhassanak már.
Mi is összejövünk de mi teljesen egészségesek vagyunk.
"mi teljesen egészségesek vagyunk"
Nem tudhatjátok. Ez egy alattomos betegség. Az is, ahogy kezdődik, meg az is, ahogy folytatódik. Kiszámíthatatlan.
Az inflzenzától is lélegeztető gépre kerülhetek egészségesen.
Attól miért nem parázunk?
Szerintem csak azok rinyálnak főleg, akik megszokták, hogy minden karácsonykor hatvanezer ember ugrálja őket körbe.
Én színvonalasabb ajándékokat, amiknek tényleg tudok örülni, egyébként is kb. csak a közeli családtagjaimtól kapok, akikkel egy háztartásban élek. A megalázó módon odanyújtogatott táblás Milka csokik tömkelege egyáltalán nem hiányzik úgy, hogy inzulinrezisztens vagyok, és ezt minden “kedves” ajándékozó tudja nagyon jól.
Nem jártunk soha hetvenezer ismerőshöz ajándékokat tarhálni, csak a nagyszüleimnél volt egy kis összejövetel, pár nappal később pedig eljöttek hozzánk a “távolabbi” unokatestvéreink.
Ez most idén kimarad, de ettől függetlenül idén is ugyanolyan színvonalas ajándékokat kapok, mint eddig. A felesleges, ócska vackok ajándékozását mind eleve szükségtelennek tartjuk vírushelyzettől függetlenül, nem ezért nem lesz nyolcvanezer féle bóvli most sem a fa alatt.
Szerintem én is elég szép dolgokat tudtam venni idén a családtagjaimnak, túl nagy változás a mi esetünkben nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!