Az emberek nagy része miért csinál nagy ügyet abból, hogy idén "más" lesz a karácsony?
Mert a karácsony nekem tényleg a szeretet ünnepe, tehát azokkal szoktam tölteni, akiket szeretek. Idén a lányom haza sem jöhet, mert a barátja, akivel együtt él, pozitív lett. Az anyósom egyedül egy kórházi ágyban...
Nálunk az ajándék is arról szól, hogy ismerjük egymást, sokat vagyunk együtt, így nem nehéz elraktározni a júliusi elszólást, hogy de jó akármit láttam, stb. Mi sosem adtunk és kaptunk felesleges kacatot. Hetek óta kutattam anyósnak egy egy hiányos étkészlet, mert valami főzős csoportban a fb-n valaki olyanban tálalt, ami gyerekkorukban nekik is volt.
A mindennapok másságát simán elviselem tavasztól, zokszó nélkül, de most kezdek utálni mindent.
Mert sok embernek ez szent ünnep es történjék bármi megtartják.
Mi is így vagyunk vele.
Nálunk egyébként sincs olyan nagy felhajtás a karácsony körül, így idén sem lesz másképp. A tágabb rokonság nem szokott ilyenkor összejönni (egyébként más alkalmakkor igen, de ezt nem kötjük konkrétan az ünnephez, hogy most "muszáj, mert karácsony van"), én és a testvérem édesapámmal élünk, a szentestét itthon töltjük hármasban.
Másnap pedig anyukámhoz, és az új családjához megyünk, és nekünk ennyiben ki is merül a karácsonyi családlátogatás.
Szóval (ha csak nem lesz addig bárki is beteg), akkor idén is mindent pont ugyanúgy csinálunk, mint az eddigi években.
Ez csak hiszteria! ... lehetne eppen haboru is es akkor ovohelyeken felne mindenki, hogy mikor bombazzak le.
Ez a helyzet, fel kell tudni fogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!