Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy tudnám hazavinni?

Hogy tudnám hazavinni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Közeleg a karácsony, már szinte minden ajándékot megvettem, a csomagolópapírral viszont bajban vagyok. Itthonról nagyon nem mehetek el es ezt amúgy is egyedül szeretném intézni. Busszal közlekedem, ezzel nem lenne baj, de hogy néznék ki egy 1,5 méteres csomagolópapírral a kezemben 35 percet buszozva, aztán 20 percet sétálva haza? Rendelni nem tudok? A helyemben higy oldanád meg?

#ajándék #csomagolás #csonagolópapír
2020. nov. 25. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tekercsben, de van, ahol összehajtogatva árusítják.

A 1,5 m nem magasabb, mint te. Elférsz vele.

2020. nov. 25. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Évek óta nem használunk csomagolópapírt, környezetvédelmi okból. ;) Amúgy a legtöbb csomagolópapír 70 centi magas hengerré van összetekerve, nem 150. Drogériákban is van, élelmiszerboltokban is. Papírboltokban van kitéve is, ahol kérheted, hogy hajtogassák, ne tekerjék. Én biztos nem fizetnék ki kétszer annyi postaköltséget, mint amennyibe maga a cucc kerül.
2020. nov. 25. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Szerinted az emberek nagy része hogyan viszi haza???

Miért agyalsz ilyen butaságon. Megfogod, és elvisz a busz papírostul. :-D

2020. nov. 25. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi😅 Amúgy így belegondolva tényleg elég abszurd a kérdés
2020. nov. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!