Hogy fognak a kollégisták hazaköltözni, ha a dolgozó rokonaik nem tudják hazavinni őket este kocsival, mert 8-tól ez a röhejes kijárási tilalom van?
Hazaviszik őket 8 előtt. Nem mindenki dolgozik mindennap és nem mindenki ugyanolyan beosztásban. Szóval egy családban, baráti körben biztosan van valaki, aki nem dolgozik mindig.
Bár akiket én ismerek kolisokat, ők mind vonattal, busszal járnak.
Gondolom, téged nem is érint, csak ki kell írnod ma több kolis/kijárási tilalmas kérdést :D
Úgy, hogy megoldják. Pl elkéredzkednek a melóból, és értemennek délután. Tudod, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Amíg kiírtad a kérdést, pont találtál volna valami szabadnapos, munkanélküli, éjszakás unokatestvért vagy nagynénit, aki érted menne.
Ja, és említettem már helyetted, hogy MELLÉDUMAAAAA?!?!?!?!?!??! :)
Tovább megyek: akinek sok cucca van, az nem hallott még olyan fogalomról, hogy összefogás? Ehhez kell az emelt szintű képzésről a papír, hogy egy önálló, épkézláb, hatékony gondolata ne legyen egy ilyen embernek?
Ma én segítek neked, holnap te segítesz nekem és közösen álljuk a költségeket! Jé! Égi talicska!
Hazaviszik őket 8 előtt.
Mondjuk azt hozzá tenném, hogy azok akik csak vonattal/busszal tudják megoldani amúgy sem szoktak felhalmozni 1,5 szobányi cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!