Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kis hugomnak a napokban...

Kis hugomnak a napokban elhunyt a keresztanyukaja, karácsonyra szeretnék neki olyan plüss állatot, ami a kereszt anyukája hangját adja ki ha megnyomja a hasát illetve/vagy kezét. Hol tudnék ilyet csinaltatni?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm

2020. nov. 8. 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék beleszólni, de biztos ilyen ajándékot szeretnétek neki? Személy szerint én sírva fakadnék vagy 3 órára ha meghallanám egy elhunyt szerettem hangját.

Mennyi idős? Vagy beszéltetek vele, nem érintené rosszul egy ilyen ajándék?

2020. nov. 8. 13:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Van videó amiben azt mondja a hugomnak, hogy szeretlek. Csak ezt a szót gondoltam ami az ő hangjával ad ki a plüss. Így mindig vele lenne.
2020. nov. 8. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ne csináld, mert több kárt okozhatsz vele. Hány éves a húgod?
2020. nov. 8. 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen értem, nagyon aranyos gesztus, de lehet hogy csak a hiánya növekedne benne. De ez is személyfüggő valamennyire. Legjobb lenne megkérdezni. Mert van aki úgy reagál hogy dejó, egy emlék róla, más meg összetörik tőle, hogy eszébe jut, már nincs vele
2020. nov. 8. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kisgyereknek is elfogadható, ha a keresztanya ÉLETÉBEN készült a videó, amiben hozzá beszél. Ez neki is természetes, életszerű.

Viszont a plüssállat hangja zavart kelt(het) benne, és mivel kicsi még, komoly tér- és időbeli megzakkanást eredményezhet. A gyerek traumái végigkísérhetik egész felnőtt életét is.

2020. nov. 8. 14:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, bocsi de ez nagyon bizarr..

Nem tartom jó ötletnek. Ha szoros volt köztük a kapcsolat akkor ez nagyon rossz hatással lesz rá.

De én még össze is fosnám magam egy olyan macitól ami megszólal egy elhunyt családtagom hangján. Főleg ha éjszaka bekapcsol.

Szóval ilyen szempontból ez az egész családot ki fogja borítani.

2020. nov. 8. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
Ennyire rosszat akarsz a kishúgodnak?
2020. nov. 8. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
97%
Ez totálisan beteg ötlet.
2020. nov. 8. 17:20
 9/11 anonim válasza:
100%
A szándék kedves, de tényleg nem biztos, hogy ez jó ötlet lenne.
2020. nov. 8. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Eléggé beteg ötlet szerintem is.
2020. nov. 8. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!