Kis hugomnak a napokban elhunyt a keresztanyukaja, karácsonyra szeretnék neki olyan plüss állatot, ami a kereszt anyukája hangját adja ki ha megnyomja a hasát illetve/vagy kezét. Hol tudnék ilyet csinaltatni?
Nem szeretnék beleszólni, de biztos ilyen ajándékot szeretnétek neki? Személy szerint én sírva fakadnék vagy 3 órára ha meghallanám egy elhunyt szerettem hangját.
Mennyi idős? Vagy beszéltetek vele, nem érintené rosszul egy ilyen ajándék?
Egy kisgyereknek is elfogadható, ha a keresztanya ÉLETÉBEN készült a videó, amiben hozzá beszél. Ez neki is természetes, életszerű.
Viszont a plüssállat hangja zavart kelt(het) benne, és mivel kicsi még, komoly tér- és időbeli megzakkanást eredményezhet. A gyerek traumái végigkísérhetik egész felnőtt életét is.
Úristen, bocsi de ez nagyon bizarr..
Nem tartom jó ötletnek. Ha szoros volt köztük a kapcsolat akkor ez nagyon rossz hatással lesz rá.
De én még össze is fosnám magam egy olyan macitól ami megszólal egy elhunyt családtagom hangján. Főleg ha éjszaka bekapcsol.
Szóval ilyen szempontból ez az egész családot ki fogja borítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!