Elhunyt hozzátartozóink akik a Purgatóriumban vagy illetve és a Mennyországban vannak "látják" , hogy mi élők hogyan élünk tovább?
Na ez jó kérdés, de nem hiszem, hogy erre tudja bárki a választ. A Bibliában van egy rész, ahol Jeremiás szüntelen imádkozik népéért, de ez a részlet ebből se derül ki.
Meg ami még eszembe jutott, az utolsó ítélet, amikor mindenki bűne feltárul. Ez meg inkább azt valószínűsíti bennem, hogy nem látják teljesen előtte.
Szerintem nem jó, ha halottakkal foglalkozol. Lehet, hogy valamelyik elhunyt rokonod közel állt hozzád, és szeretnéd, hogy továbbra is része legyen az életednek, de az ilyen típusú vágyakozás szerintem a varázslás bűne felé vonzza az embert.
Foglalkozz az élőkkel, különösen a vallási közösségedben levő emberekkel, szeresd őket tiszta szívből és képmutatás nélkül. Aztán ki tudja, lehet, hogy egy napon tisztábban fogsz látni azzal kapcsolatban, hogy milyen állapotban vannak az elhunyt rokonaid.
üdv Stefán
"de az ilyen típusú vágyakozás szerintem a varázslás bűne felé vonzza az embert"
Ezt mégis miként? Mert így hatalmas hülyeségnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!