Szerintetek miért kerülnek most 3x annyiba a karácsonyfa díszek, mint tavaly?
Figyelt kérdés
Tavaly lefotóztam amik tetszettek, erre idén... Eléggé kiakadtam a különbségen2020. nov. 6. 20:31
1/6 anonim válasza:
Azért, mert szinte minden megdrágult mostanság.
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy hallottál-e esetleg róla, de van ez a koronavírus-járvány, ami tönkreb*szta gyakorlatilag az összes ország gazdaságát, ennek köszönhetően minden jelentősen drágább lett az idei évben.
3/6 A kérdező kommentje:
Másban nem találkoztam ilyen durva eltéréssel
2020. nov. 7. 16:11
4/6 anonim válasza:
Ki tudja? Én is a járványra tippelnék. Az a jó, hogy nekünk már megvanak a díszek, ilyen kék és ezüst színűek.:)
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az a helyzet, hogy tavaly a leárazások idején fotóztál, karácsony után, most meg - ráadásul jóval! - karácsony előtt, amikor még minden drágább.
Egyébként miért kéne új díszeket venni? Nálunk nem szokás a fával együtt azokat is kidobni. Környezetvédelem, hagyománytisztelet, nosztalgia, meg hasonlók okán.
6/6 A kérdező kommentje:
December elején fotóztam őket, remélem csak ez a baj...
Azért szeretnék új díszeket, mert amúgy is alig van, ha azt szeretném, hogy szép legyen a fa akkor az egyik oldalát üresen kéne hagyni, akkor talán elmenne
2020. nov. 22. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!