Szerintetek az elég hangulat romboló, ha a karácsonyfa alatt nincs semmi ajándék?
Figyelt kérdés
Viszont a fa nagyon szépen felvan díszítve, de ajándék semmi sincs.2020. nov. 5. 16:29
1/15 anonim válasza:
Nem. Számomra az ajándék nem fontos illetve nem is ezektől lesz karácsony hangulatom. Hanem az illatoktól, a fényektől és attól, hogy minden zárva van 😊
2/15 anonim válasza:
Nem attól karácsony a karácsony, hogy egy kisbaba megszületik, aki majd felnőve csodát művel, és fiatalon minden ember bűnét magára véve feláldozza életét?
3/15 anonim válasza:
Nem. Én a fában szoktam gyönyörködni, nem az alatta lévő dobozokban.
5/15 anonim válasza:
Elég.
Miért, ha nem elég, akkor fokozni akarod?
6/15 anonim válasza:
Elvből nem veszel ajándékot vagy egyedül vagy? Magadnak is vehetsz ajándékot, ha neked hozzátartozik a hangulathoz.
7/15 anonim válasza:
Nekem nem hiányzik. A karácsonyt a hangulata miatt szeretem, nem az ajándékok miatt. :)
8/15 A kérdező kommentje:
Nem,eddig minden évben volt. De most a családdal az lett megbeszélve hogy nem ajándékozunk. Tudom hogy igazuk van, mert a karácsony a szeretetről szól, de nekem mindig olyan varázslatos volt amikor bontottam ki őket. Így most picit másabb lesz, de remélem a karácsonyfa pótolja majd ezt az érzést.
2020. nov. 5. 21:28
9/15 anonim válasza:
Én egyedül élek. A szüleimtől egy kis pénzt szoktam kapni, ami nyilván nem ugyanaz, mint az ajándék. Én szoktam magamnak venni valami apróságot, igaz, nem csomagolom be, meg nem teszem a fa alá, de karácsonykor veszem elő és kezdem el használni. Kellemes érzéssel tölt el, ha nem is ugyanaz, mint bontogatni.
10/15 anonim válasza:
Évek óta a szeretett van alatta, mellette .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!