Most voltam a teszkóban. Megvettétek már a karácsonyfát? Mindjárt itt az ünnep. Olyan karácsonyi hangulatom lett tőle, nektek nem?
vásárolj, vásárolj, vásárolj. ennek ennyi az üzenete. minél előbb van karácsonyi hangulatod annál előbb és annál többet vásárolsz.
hát én nem fogok. mű karácsonyfánk van, szerintem tökéletes. egyrészt egyszer megvettem 5000Ft-ért, nem kell minden évben többet és többet kiadni a dráguló igazi fára. nem potyog, nem kell faragni(ami a 10.emelti panelben amúgyis móka lenne). megvannak a díszek. ajándékozás évek óta nincs, csak a páromnak egy kis apróság.
főzés van, családi összejövetel van, ennyi éppen elég.
Én még december elején sem kezdek el vásárolni.Legalábbis nem karácsonyra.Mindkét gyerekem decemberi, előbb a szülinapokat "kell"letudni.
Egyébként nem az a lényeg, hogy jó sok drága ajándékot vegyél mindenkinek, hanem akit meg akarsz ajándékozni, annak szeretetből, add amit adsz.(mégha az csak egy bonbon is, de olyan legyen amit a legjobban szeret az illető)ha nincs mögötte tartalom, mit ér az egész?
SEMMIT SEM!!!!!
Én már régóta kiálltam az efféle költsünk minnél több pénzt el sorból.Nincs is miből.
Veszünk egy kis fát, (nem is férne el nagy)sütünk sok sok finom sütit a gyerekekkel.Mézeskalácsot úgy, hogy azt adjuk ajándékba is pl nagyiknak.
A főzés sem nagy dolog, amit mindenki szeret az főzöm.
Együtt legyünk ez a lényeg.Ne legyen senki beteg, és "ennyi" az ünnep.
az utóbbi években nekem már semmi karácsonyi hangulatom nincs. még dec 24én sem.
nem tudom, hogy ebben a boltok hibásak-e vagy, én, de szánalmasnak tartom, hogy okt közepén tele van csokimikivel a lidl.
persze, hogy az ember már 2 hónappal karácsony előtt elkezdje a nagy bevásárlást, és mivel addig legalább 2x kap fizut, így többet tud költeni...
Igen és sajnos a befolyásolható emberek,azok már nagyban szórják a pénzt.
A karácsonyi hangulat nem zavar,szeretem,de vásárolgatni nem kezdek el.
Utolsó héten szoktam az ajándékokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!