Mikor normális elkezdeni keszülődni a karácsonyra?
Szerintem ha szeretnéd a díszek, dalok stb. varázsát kihúzni karácsonyig, akkor bőven elég december után pár nappal. Vagy akár december elsején.
Nem gondolnám, hogy már most érdemes lenne kitenni a dolgokat, mert karácsonyra elvész az összes varázsa. Megvenni ettől függetlenül érdemes lehet, nehogy bezárjanak a boltok/vagy kifosszák őket.
Én már csináltam úgy is, hogy december elsejétől kezdve karácsonyig tettem ki mindennap kettő kettő díszt. Nekem ez volt a “visszaszámlálás” akkor. És ugye karácsonykor pedig a fa felállítása volt.
Én is nehezen tudom megállni hogy ne vegyem elő őket, de ez van.
#13 Nálunk fél hat óta a negyedik gyereksereg csengetett be :D
Ne mondd, hogy lenne szíved elzavarni őket ha hozzád is becsengetnének azzal, hogy "csokit vagy csalunk"
Nálunk fél hat óta a negyedik gyereksereg csengetett be.
Ilyen van Magyarországon? Hol a fenében, melyik településen? Eszem megáll. Nem szokás, nem Amerikában vagyunk. Szeretem a gyerekeket, és ha el nem is zavarnám, de elmagyaráznám nekik, miért nem ünnepeljük. Amúgy ha nincs otthon csoki, azzal mit csinálnak? Hála Istennek, mi, és még gyerekek milliói normálisan felnőttek (és nőnek máig is) enélkül a marhaság nélkül.
Ne keverjük már a a halloweent a halottak napjával. Nem azonos napon van a két hagyomány...
Halloween okt 31. Nov 1. Meg a halottak napja.
A halloweent nem kéne fikázni, ők sem fikázik a mi hagyományainkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!