Az normális, ha már most tudom, mit kérek karácsonyra?
normalis. de az is normalis, ha addig meg 5 mas otlet is eszedbe jut. az is normalis lesz, ha az osszejott 6 otlet kozott majd rendkivul vacilalsz es nem fogod tudni a vegen, hogy mit is kersz :D
egyebkent mit fogsz kerni?
van ilyen.
én is tudom, én meglepetést kérek. Komolyan!
Szerintem meg Eleve nem normális "kérni" karácsonyra.
Normális családban tudják egymásról, hogy minek örül a másik. Ahol meg ezt Sem tudják, minek ez a képmutatás, hogy jól megajándékozzuk egymást?
Az Sem normális, ahogy magyarországon az emberek túllicitálják egymást, ki vesz nagyobb TV-t stb. de ez más téma.
Eleve iPhone-om van, tehát nem kérnék mégegyet:)
Egyébként akit érdekel, a kedvenc énekesem életrajzi könyvét, illetve életem első szemceruzáját és szempillaspirálját.^^
Na akkor te is olyan vagy mint az egyik szomszédunk, hogy kutyasétéltatás közben sem tud kibújni a telefonjából, és ha a kutyus nem lenne, el is tévedne? :))
"Izgi" lehetsz.
És ehhez miért kell karácsony? Nem olyan nagy kiadások ezek (a könyv még lehet, de a többi...) menj el anyukáddal vásárolni és kérj egy szemceruzát.
Persze, én is tudnám, hogy mit kérek karácsonyra, ha egy könyvet se vennének nekem évközben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!