Ki veszi már rajtam kívül a karácsonyi ajándékokat? És kinek, mit?
Figyelt kérdés
Nálunk nagy a család, így korán el szoktam kezdeni a vásárlás, és ha valakinek jön egy jó ötlet megveszem, mert utána nehéz kitalálni v.mit. Szeretem, mikor valami ötletem.. és stresszel, ha valakinek semmi nem jut az eszembe..
Ti hogy vagytok ezzel?
2020. okt. 16. 16:00
11/14 anonim válasza:
Megrendeltem magamnak, és mellé négy másik embernek. Ezen kívül megvettem még egy embernek a lidlben. Fele megvan. :D a többiek majd mondják, hogy mi kell nekik, azt várom.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, a saját ajándék is fontos.. néha meg kell lepni saját magunkat is:) Az éves munka után...
2020. okt. 20. 10:04
13/14 anonim válasza:
Én is, már elkezdtem. És általában november végére minden megvan. Utána az alapanyagok, egyedül a hús marad a bevásárlás végére, így megúszom a tolongást és őrületet.
14/14 anonim válasza:
Én is már beszereztem a felét, mert Romániába élek, s lehet, hogy karantén lesz megint. Amúgy tesómnak ébresztőórát, anyukámnak edényfogószettet, mamáknak konyhai eszközt... az apukámnak viszont nincs semmi ötletem.....esetleg tudnátok segíteni? Szeret szaladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!