Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki veszi már rajtam kívül a...

Ki veszi már rajtam kívül a karácsonyi ajándékokat? És kinek, mit?

Figyelt kérdés

Nálunk nagy a család, így korán el szoktam kezdeni a vásárlás, és ha valakinek jön egy jó ötlet megveszem, mert utána nehéz kitalálni v.mit. Szeretem, mikor valami ötletem.. és stresszel, ha valakinek semmi nem jut az eszembe..

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. okt. 16. 16:00
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
En mar megvettem mindent :) Angliaban elek es nincs kizarva,hogy megint bezarnak minden boltot. Ezert ugy gondoltam,hogy bevasarolok most es nincs gondom kesobb.
2020. okt. 16. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

már lassan meg kéne, de pont egy hete esik az eső folyamatosan itt, ahol élek, úgyhogy pont egy hete működésképtelen vagyok, utálom az esőt. de a kreatív cuccok nagy része leglább félig kész, aminek örülök, mert az még nehezebben lastminute-olható, mint a megvevősök...

(amúgy meg a fele családnak még ötletem sincs, ez meg lassan idegesít)

2020. okt. 16. 16:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám régóta akart darálós kávéfőzőt, úgyhogy múlt héten lecsaptam rá egy jó akcióban.

Lányunknak láttunk egy szuper állólámpát tavaly, de 80e az ára. Most izzót mentem venni, és csomagolás nélküli, kiállított darab a lámpából 40e volt, úgyhogy nem hagytam ott.

2020. okt. 16. 17:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg van rendelve, mert kínából lassan jön meg, december elejére csak befutnak, de nem halunk bele ha nem.
2020. okt. 16. 20:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Rendelős ajándékról (ebay, wish) a covid miatt lemondtam. Nem kockáztatok.

A párommak egy gurulós alàfekvőt vettem.

Anyum meg eljutott 40+ évesen oda, hogy ami kell azt megveszi magának így inkább élményt adok (színház stb).

2020. okt. 16. 20:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Olyan jó olvasni, amiket írtok:) Köszönöm, hogy mindenki, ilyen klassz...
2020. okt. 17. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám imád olvasni, ő egy Libri bevásárló kártyát kap. Így a választás örömét is meghagyom neki, ő maga válogathat majd a könyvek között:)

Legjobb barátnőm egy könyvet kap, Palotás Petra: Igazgyöngyök (ezek ilyen szívmelengető történetek, és ő is imád olvasni).

(Gyerekem és férjem még gondolkozás tárgya:)

2020. okt. 17. 12:12
 8/14 anonim válasza:
100%
Én ha van valami személyre szabott és akciós
2020. okt. 17. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már megvettem az ajándékok nagy részét.

Néhány dolgot még meg szeretnék venni, de szerencsére a nehezén már túl vagyok.

A szüleimnek szánt ajándékokat már megvettem (ők kapnak néhány komolyabb ajándékot az édességen kívül), valamint a testvéremnek is rendeltem már, ami még nem érkezett meg, de napokon belül várhatóan meg fog jönni. Persze, ő is kap édességet emellé.

2020. okt. 18. 10:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak magamnak vettem még meg a karácsonyi ajándékot eddig, az számít? :D

A Harry Potter 1. MinaLima-féle legújabb 3D-s illusztrációkat is tartalmazó kiadását rendeltem elő ( https://www.youtube.com/watch?v=6ior2DWt3KA), meg egy olyan adventi naptárat, ami egy spirál füzet, aminek minden lapja egy egyedi tervezésű matricaívet tartalmaz ( [link]

Alig várom, hogy megjöjjön a postán mindkettő. :D

A rokonoknak amúgy valószínűleg a szokásosat veszem: valami minőségi bor, tea, kávé, kézműves csoki, testápolási szerek, ilyesmi. Idén igyekszem nem túlgondolni a dolgot, mert eddig hiába igyekeztem minden évben, valami különlegeset, exkluzívat vásárolni nekik, sose örülnek semminek, úgyhogy pénzkidobásnak éreztem. Most már úgy érzem, hogy idén jó lesz az olcsóbbik fajta is mindegyikből. :)

2020. okt. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!