Tudnatok nekem olyan karacsonyi ajandekot/ajandekokat mondani aminek egy ferfi orulne?
Hát ezt szerintem neked kéne tudnod tekintve, hogy 1 éve a férjed, te gondolom mindenkinél jobban ismered. De azért remélem tudok segíteni leszbiként.😂
Szerintem vegyél neki a hobbijával kapcsolatos ajándékot, vagy valami vicceset amin biztos jót nevetne, vagy a szexel kapcsolatosat pl. bilics vagy ilyesmi, de ez azon is múlik, hogy milyen perverz a férjed. Ha vannak kedvenc sorozatai vagy filmjei akkor vegyél azzal kapcsolatos ajándékot. Vagy mondjuk melyik férfi ne örülne egy wellness hétvégének vagy valamilyen technikai kütyünek.
Remélem segítettem.
21/L
Vmi erotikus?
Pl bilincs, fehernemu stb.
Fehérneműt szerintem ne. Az kimerül annyiban, hogy eltakarhatja velem az ormányát, bármilyent is vesz. Ha pedig nőit vesz, az meg a saját ajándéka lesz gyakorlatilag.
Én lehet "élményt" ajándékoznék neki, valamit csak kipróbálna szívesen.
Esetleg a hobbijához valamit, ami kéne vagy ami kifogyott már neki.
Mi az érdeklődési köre amúgy? Mit szeret csinálni?
Amiket én eddig vettem a férjemnek, amivel sikerült meglepnem és nagyon tetszett neki, azok a következők:
- Bőr pénztárca (észrevettem, hogy amit használ, már pár helyen kifeslett. Lemértem a meglévőt, hogy méretre ugyanakkora legyen, kb. ugyanannyi zsebbel)
- Két whisky-s pohár az érdeklődési körének megfelelő gravírozott mintával (akkoriban különböző fajta whisky-ket vett és kóstolt meg)
- Egy igényes bőr útlevél-borító világtérkép mintával (azóta is ebben tartja az útlevelét)
- Egy espresso kávéfőző, amivel hat csészényi kávé főzhető egyszerre (volt egy kétszemélyesünk, de az azzal főzhető mennyiséget mindig kevesellte)
- Egy bőrből készült krokodil figura (kulcstartó) - ezt egy külföldi úton vettem neki szuvenírként. Nagyon tetszett neki, sokáig a táskájára csatolva hordta, míg le nem szakadt.
Gravírozott toll/zsebkés, határidő napló, könyv, karóra, parfüm, vagy vmi a hobbijával kapcsolatos kütyü. De ha nagyon válogatós ilyen téren, akkor ajándékutalvány műszaki cikkes boltba/horgászboltba/autós alkatrész üzletbe, stb.
Élményajándék: jegyek focimeccsre, versenyautó vezetés, élménylövészet, szabaduló szoba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!