Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ünneplőben karácsonykor?

Ünneplőben karácsonykor?

Figyelt kérdés

Szerintetek felvegyem a fehér blúzom, fekete szoknyám, harisnyám, csini cipőm szentestére?

17/L

2019. dec. 18. 08:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igen, rajtam is kosztüm lenne...

2019. dec. 23. 19:22
 22/30 anonim válasza:
72%

Ezt meg tudom érteni, nekem sem volt valami kellemes 3 nap harisnyában. Viszont én úgy vagyok vele, h ha már a többiek is kiöltöznek, akkor én is megtisztelem őket, és az ünnepet azzal, h kiöltözöm. És télen az alkalmi ruhához kell haris. Nem csak azért, mert nem illik elegáns öltözékben csupasz lábbal lenni, hanem a fázás ellen is jó szolgálatot tesz: na nem azt, h baromi sokat melegít rajta, de legalább nem látszik, ha libabőrös lesz a lábam a hidegben. :D Szóval összességében jó, hogy bevállaltam a harisnyát az ünnepekre, a többieken is volt szóval nem lógtam ki a sorból.

Amúgy engem nem is kifejezetten az zavart, h harisnya van rajtam, mert azt gyakran húzok nadrág, cicanadrág alá is. Inkább az zavart, h csak egyszál harisnya volt a lábamon egész nap, és így csak a baj volt vele: ha nem volt vendégpapucs, fázott a lábfejem, mezitláb meg csomó mindenbe beleakadt a harisnyám talpa, vagy kibolyhosodott, kikopott. Ugyanez a combomnál is, ha sokat fészkelődtem az ülőhelyemen. Egy-két pisilés után már nem úgy állt, ahogy kellett volna, gyakran eltekeredett az orrvarrás. Beleakadt köröm, nyaklánc, táska meg egyéb dolgok, amik fel sem tűntek akkor, csak a harisnyán lévő sérülések utaltak rá. Szóval minél hosszabb ideje volt rajtam, annál leharcoltabb lett a harisnyám, ami azért elég nyomasztó volt már este felé. Hál istennek a vendégségek alatt azt megúsztam, h kiszakadjon a harisnyám, egyedül 25-én este, mikor az utolsó helyről indultunk haza, akkor ahogy vettem fel a csizmám, kiszakította a zippzár, de akkor már mindegy volt, csak haza mentünk. Ettöl függetlenül minden napra új harisnyát húztam biztos ami biztos alapon, és volt nálam tartalékban is egy.

Én nem tudom más lányok hogy bírták az ünnepet harisnyában, nekem azért nem volt olyan jó így lenni, mert figyelnem kellett rá, h mit hogyan csinálok, nehogy balesetes legyek vele. Így pedig kicsit úgy éreztem magam, mint egy merev hivatalos alkalmon, nem pedig úgy, mint egy kellemes, meghitt családi összejövetelen. :(

22/l

2019. dec. 28. 22:24
 23/30 anonim ***** válasza:
33%
A szépségért meg kell szenvedni. :)
2019. dec. 28. 22:33
 24/30 anonim válasza:
26%
Azért nem olyan borzasztó dolog az a harisnya.Bár oda kell rá figyelni.
2019. dec. 30. 09:53
 25/30 anonim ***** válasza:
89%
Úgy csinálunk, mintha ünneplőt kizárólag harisnyával lehetne felvenni. Nadrág nem opció, pláne így télen?
2019. dec. 30. 11:03
 26/30 A kérdező kommentje:
Nőnek, ha kiöltözik nem igazán... legalább ilyenkor legyünk szoknyában.
2019. dec. 30. 11:31
 27/30 anonim válasza:
100%
Sikerült kiöltöznöd? Mit vettél fel? :)
2020. jan. 1. 12:21
 28/30 anonim ***** válasza:
86%

Ez egyáltalán nem igaz. Nem szakadt farmerben meg tréninggatyóban kell menni persze, de azt állítani, hogy csakis szoknyában lehet egy nő eléggé elegáns, ünnepi...hát elég meredek.

Egyébként meg akkor nem tudom, mit panaszkodtál itt meg miért akartál hisztizni (ezt te magad írtad az első kommentjeid egyikében), ha “legalább ilyenkor legyünk szoknyában”. Hát akkor legyél, csak nem értem, mi célja volt a kérdésnek így, ha már úgyis eldöntötted, hogy utálod ugyan elvileg a harisnyát, de megszivatod magad vele, mert hát nadrágban nem lennél elég jó.

2020. jan. 1. 13:01
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a kérdező nadrágjához nem illik a "csini cipő"!
2020. jan. 1. 21:26
 30/30 anonim válasza:
Nálunk karácsonykor mind három nap nagy kiöltözés van otthon is vendégségben is valamint az éjféli misén is. Apuci és Bátyus öltönyben én meg fekete rakott szoknyában es fehér blúzban. Van hogy kènyelmetlen de Apu elvárja ezért muszáj.
dec. 26. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!