Ünneplőben karácsonykor?
Szerintetek felvegyem a fehér blúzom, fekete szoknyám, harisnyám, csini cipőm szentestére?
17/L
"én szívesen vennék inget meg ilyenek, dehát szüleim szerint így kényelmes"
Nekik úgy. Te meg mondhatod, hogy neked máshogy, és nyugodtan felveheted az inget meg ilyenek, hiszen már rég nem ők öltöztetnek, ha jól sejtem.
"Ha egyszer alapítok családod, én tuti hagyománnyá teszem a kiöltözést az ünnepre. Szerintem ez még inkább ad egy hangulatot az egésznek, feldobja."
Szerintem teljesen rendben lesz. :)
"anyámékat nem én fogom már 20 évesen megváltoztatni ilyen téren"
Az biztos. De ha te inget veszel fel, még az is lehet, hogy az ő kedvük is megjön hozzá, hogy egy fokkal ünnepélyesebbre vegyék a figurát.
Ha a szüleid megtisztelik ezzel az ünnepet, akkor én is megtenném a helyedben, pláne ha vendégségbe megyünk.
Ennyit kibírsz, és nem ciki. Inkább az volt az, mikor pár éve voltunk szállodában karácsonyozni élő zenével, és az ünnepi vacsorára csomóan fürdőköpenyben, zokni+flip flop papucsban, tréninggatyában és hasonlókban estek be. A kevés jól öltözött ember volt még kb kinézve, pedig egyrészt a személyzet is csinos egyenruhában volt, másrészt egyikünk sem nagyestélyit vett fel, csak nem úgy nézett ki, mint aki a konditeremből vagy a wellnessből slattyogott oda.
Na, vegyük át mégegyszer: 17 éves vagy, nem akarsz kiöltözni Karácsonykor, de a szüleid azt akarják hogy kiöltözz?
Ha mentek valahova, akkor öltözz ki. De nem látom értelmét annak, hogy otthon így ülj egész nap. Főleg ha te még nem is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!