Rajtam kívűl szeret valaki egyedűl lenni karácsonykor?
Szerintem azert kamu a kerdes, mert a szenteste a csaladdal nyilvanvaloan az ajandekozasrol is szol, tehat a kerdezo kap a szuleitol es a testveretol valami ajandekot, es o is vesz nekik valamit. Es nem hiszem el, hogy 15 eve nem meri egy felnott ember felvallalni amit csinalni akar/nem akar.
Szoval, szerintem vagy az egesz kerdes kamu, vagy reszleteiben az, pl. a kerdezo el sem koltozott otthonrol, a mamahotelben lakik, ezert nyilvanvaloan nem zarkozhat be a szobajaba.
Egyebkent en sem talalkozom a csaladommal, csak a ferjem csaladjaval. Veluk viszont szivesen es orommel.
Ha valóban így van,akkor elég szomorú a helyzetetek,sajnálom.
3. voltam.
Mi nem is tartunk karácsonyt, mert nem akarunk szembesülni a problémákkal.. Miért is vidámnak lenni,amikor anyukám régi betegsége kiújul, én kopasz vagyok, apám elhagyott, a nagyszüleim szinte a sírban..
A suli nehezen megy és a pénz hiánya miatt nem csinálhatom amit szeretnék. Nem tudok örülni, nem lenne őszinte. Ajándékokra sincs pénz mert ma jött az 50000 forintos vízszámla mert folyik a wc ..végül nem csináltattuk meg mert nincs rá...
Na mindegy , én is egyedül töltöm a Karácsonyt, anyám dolgozik és én a matek témazáróra tanulok hogy ne legyen a negyedik újra egyes... :(
Én minden egyes nap szeretek egyedül lenni.
Azért írok ki kérdéseket és válaszolgatok gyakorira, mert nincs szükségem társaságfa és beszélgetésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!