Írtam egy verset a crushomnak és mit gondoltok a versről? Őszinte véleményeket kérek!
Figyelt kérdés
Boldog karácsonyt Laca
Ezért kezdek én most dalba
Kellemes ünnepeket kívánok
S legyen boldog a karácsony
Egy dolgot szeretnék kérni
Csak azt, hogy veled tudjak lenni
S legyél mindig vidám
Mert elszökik a kutyám
És ha talán hozzád menne
Hozd vissza nékem
Ha kérnélek, hogy ölelj meg
Akkor kérlek lepj meg
Remélem jó lesz az újéved
És nagyon szeretlek téged!
2019. nov. 26. 18:48
1/9 anonim válasza:
Hát, ha te is bejössz neki, akkor valószínűleg tetszeni fog neki a vers. Tulajdonképpen értékelhetné, én még ilyet se kaptam soha, szóval...
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy szép, de prózában írt szerelmeslevélnek jobban örülne. (Őszinte választ kértél!) :)
4/9 anonim válasza:
Én nagyon örülnék egy ilyennnek és keresném, hogy ki írta.
Sok szerencsét
5/9 anonim válasza:
Ez iszonyat-cuki!! :) De ha pl véletlenül megmutatja egy barátjának, lehet, hogy az osztálytársai vicc tárgyává tesznek majd, és ő nem tud megvédeni. Hát, ez egy nagyon személyes dolog; ha aranyos fiú, hát, akkor gondolom nem fog kinevetni, és kérheted is, hogy ne mutassa meg másnak, mert ez személyesen neki szól. Szal ha tényleg aranyos, akkor nem nevet ki, és megköszöni hogy gondoltál rá, és ha megkérted, nem mutatja meg másnak, ha félsz, hogy kinevetnének. Viszont lehet egyébként ettől még, hogy cuki a vers, hogy nem lesz belőle semmi. Meg amúgy lehet, hogy simán megrökönyödik rajta. :) És akkor így kikerekednek a szemei, és felhúzza a szemöldökét, és nem tudja majd mire vélni, de egyébként nemtom; lehet, hogy egy próbát megér. :) Gőzöm sincs. Ha úgy érzed, pozitív lenne a fogadtatás, pozitívan reagálna, akkor az tök jó. De amúgy meg szal ha még eddig egyelőre sehogy sem viszonyul hozzád, akkor ez pl jó lehet, de akár lehet semleges is. Szal nemtom. Tényleg csak akkor küldd el neki, ha nagyon aranyos srác, nem egy 'beképzelt majom.'
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az őszite véleményeket. Továbbiakban is várom az őszinte válaszokat...
2019. nov. 27. 07:09
7/9 anonim válasza:
Sírni valóan bárgyú. Az meg nem valami kedves tőled, hogy csak egyetlen napra kívánsz neki jó évet.
8/9 anonim válasza:
K**va gáz, de megnézném ahogy felolvasod neki sírva röhögnék xDDD
9/9 anonim válasza:
A versírást ne erőltesd, mert láthatóan nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!