Véleményeket tudnátok adni? Többi lent.
Én nem szeretem nagyon a műanyag kiszúrókat,mert gyengék,semmi élük nincs. Inkább vegyél kevesebb darabosat,de fémből.és ne legyenek rajta annyira apró minták,mint pl itt a kép jobb alsó csücskén az a bicikli,az garantáltan használhatatlan.
Nagyáruházakban, háztartási boltokban, százforintosban és a hamarosan nyíló karácsonyi vásárokban is szokott lenni normális.
Ezt ne vedd meg! Drága és nem is jó. A műanyag kiszúróval csak a kemény tésztát lehet kiszúrni és nagyok lesznek a sütemények is. Egy adag tésztából kevés sütit tud sütni.
Fém kiszúrókat kaphatsz a Tescoban. 100-as boltokban, Aldiban is. Sőt, az Aldiban ünnepek környékén szokott lenni karácsi, vagy húsvéti forma is.
én is azt látom, hogy ezen vannak apró minták, ez max kisgyereknek gyurma kinyomásához jó.
én is azt ajánlom hogy nagyobb formákat, és fémböl legyen.
Na az a bonbon készítő nagyon jó!!! És még az a szuper, hogy szilikonos:)
Szerintem az jó lenne.
A bárány forma is aranyos
nekem a szilikonos formák nem jönnek be, csak ha szuper minöség. bonbont én nem szeretek csinálni, pedig nagy sütös vagyok, de az amit nem tudsz jobbat mint a boltban kapott.
a baris forma viszont tuti. ha van gyereke gyakran fogja használni.
anyám állandóan a csillag formában süt az unokák mindig azt kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!