Véleményeket kérhetnék?
Anyósjelöltnek rózsa/virág box névnapjára jó ajándék lenne?
Mindene meg van és ez az egy ötletem van csak.
Vagy esetleg valakinek valami ötlet? (max 10ezret tudok rá költeni, mert csak áprilistól dolgozom).
Páromék a névnapot ünneplik és a szülinapot nem. :)
2 éve vagyok barátommal együtt ezért gondoltam a boxra.
De ha van más ajándék tippje valakinek szívesen fogadom.
Mint említettem névnapot ünneplik és a SZÜLINAPOT NEM!
De azért köszi.
Nekem ér az anyósom 10k.
Nagyon szép ajándék, én a 60.születésnapomra kaptam ilyent, és nagyon örültem neki.😄
Nekem ennek a továbbgondolt változata is tetszik, mert egy kicsit személyesebbé tudod tenni az ajándékodat. Ilyenekre gondolok:
Biztosan van kedvenc csokija, illata, nem feltétlen kell drága parfűmökre gondolni.
Rólam pl.tudja a családom, hogy szeretem a vaníliát, bármilyen formában örülök neki. Sokszor szoktam ilyesmit kapni, és ez azt jelenti, hogy figyelnek rám, és ez a fontos! Nem is az ajándék.
Szerintem jó ötlet és jó ajándék, ha szépen, profin, elegánsan van kivitelezve. Én már ajándékoztam virágdobozt többször is, és mindig nagyon nagy sikere volt.
Lehet doboz helyett bármi másba is elkészíttetni, amit utána esetleg használni is tud. Nagyon jók a belinkelt ötletek is. Nekem most a macaronosak tetszenek nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!