Véleményeket kérhetnék Csepel Háros környékéről? Pl közbiztonság stb
Nem fogsz ilyen jellegű infókat megtudni, mert akik eddig Csepelre mentek, senki nem került elő...
Írd már le kérlek, hogy miket hallottál, kíváncsi vagyok! :-)
Van kisebbség de annyira nem vészes. Inkább a dülők végeiben laknak. Ha közel van a Rákóczi úthoz a ház még jó is lehet.
Off. Sosem értettem miért jobb megkérdezni, nem pedig odamenni és körbenézni??
Nyilván kifogok menni megnézni de elöbb adok ottlakók véleményére mint arra hogy én teszek egy kőrt ott.Abból ezen nem derülnek ki.
Hát olyanokat hallottam hogy sokkal durvább már mint a nyolc kerület .meg ismerősön dolgozott kajáldában és hogy ott a rendőrök akik bementek mondták hogy milyen durva lett Csepel...meg hogy akiket kizavarnak a hős utcából azokat oda telepítik..na meg sok ilyen...nekem személy szerint nem lenne vele bajom de jó olvasni a pozitív véleményeket.köszönöm!
Kedves Kérdező!
Jól mondta KALAP ÚR, el kell menni!
Beszélgetni az ott lakókkal, a boltossal, a kocsmában egy kávé mellett kifaggatni az embereket.
Itt nagyon kevesen lakhatnak Hároson, azok közül sem mindegyik olvassa a kérdésed és utána még mindig nem biztos, hogy kompetens a véleménye, mert ő éppen úgy gondolja.
Én olyan helyen lakom közel 20 éve, ahonnan az előttem lakó elmenekült (igaz nem a kisebbség miatt!) és mikor megkötöttük a szerződést, ellátott mindenféle tanácsokkal, hogy éljem túl ezt a "földi poklot".
Ezzel szemben mi imádunk itt élni, a 20 év alatt soha senki nem bántott, csak jót tapasztaltunk, életünk legnyugisabb helye.
Szóval ez erősen szubjektív dolog!
A fenti litániám ellenére azért elmondanám, hogy ott, ahol olcsók az ingatlanok, nem véletlenül olcsók! ... csak kérdés, hogy nálatok mi a tűréshatár.
Más is a VIII. kerületből menekül? Kérdező, te honnan? Én a Százados negyedből (ex Kerepesdűlő) szeretnék és szintén Csepelre. Én leginkább a Béke teret ismerem és összehasonlíthatatlan a nyolccal.
Szerintem Hároson is jártam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!