Mi kerüljön az adventi kalendáriumba?
Idén magam szeretném készíteni a párom (30/F) naptárát. Van már néhàny ötletem, miket szeretnék beletenni, de szükségem lenne még párra.
Leírom én eddig miket találtam ki, hátha segítek másoknak :)
Mozijegy, szoli berlet, kaparos sorsjegy, karacsonyi zokni, karacsonyi boxer, furdogolyo, csokik-cukrok
Előre is köszönöm a segítséget :)
Szia!
Ha a hobbijairól is írnál, vagy arról, amiket szeret, akkor jobb tippeket adhatnánk... netán neked is újabb ötletek jutnának az eszedbe.
Ha ezeket leírod, ígérem, beindítom a kreatív fantáziám. :)
Szerintem ezek egy része állati drágák egy adventi naptárba. De ha te így szeretnéd, akkor csináld így.
(Mi csokiba mártott diót teszünk bele, de látom, nem egy nagyságrendben gondolkozunk:))
Köszönöm szépen a válaszokat! Fociedző a párom, kisgyerekeket edz :)
Utolsó! Idén először megbeszéltük, hogy “fölösleges” egymásnak is ajándékoznunk, így is elég nagy a család :) így mivel karácsonykor a fa alatt nem lesz (maximum egy jelképes) ajándék, szeretném inkább magát a várakozást kicsit izgisebbé tenni :) egyébként mi is csoki naptárat szoktunk ajándékozni egymásnak, idén készítek először ilyet. Egyrészt a karácsonyi ajándék árát is “megspórolom” idén, másrészt mi tènyleg imádjuk a karácsonyt beleértve az adventi időszakot :)
Kb 10-15 “nagyobb” meglepit szánok bele, a többit édességgel fogom kitölteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!