Szerintetek pulyka sült vagy osztriga pörkölt kerüljön az ünnepi asztalra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 17:33
2/9 anonim válasza:
Ajjaj! Az osztrigából nem pörköltet szoktak készíteni. Te összekevered a pörkölt osztrigával, nem? Vagyis:nem osztriga pörkölt, hanem pörkölt osztriga. Micsoda különbség!
3/9 tetris válasza:
Osztrigából pörkölt? FUUUUUOÁJJJ!!!!!!!
4/9 anonim válasza:
Attól függ, ki mit szeret, és milyen bulit akartok csinálni.
Nekem a tengeri herkentyűk nem jönnek be, így a pulykára szavazok.
Ha le akarod nyűgözni a vendégeket, akkor osztriga, de készülj fel rá, hogy nem mindenki szereti.
Esetleg készülj úgy, hogy fele-fele, és mindenki az eszik, ami bejön neki.
7/9 anonim válasza:
1. vagyok,még mindig a pulykasült mellett vagyok,majd összefojt a nyálam erre képre,de a fele fele még jobb,mert ki tudja,talán másnak az osztriga pörkölt jön be.
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, de a desszert mindenképp polippuding legyen.
9/9 anonim válasza:
Elhiszem, hogy készülhet belőle pörkölt, de! Az osztriga egy igen drága és különleges, inyenceknek való eledel. Kár ledegradálni a pörkölt szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!