17 éves lánynak mit lehet tenni a kalendáriumba?
A gyerekeimnek minden évben csinálok adventi kalendáriumot, nem csak csokisat kapnak. Ők 5 és 7 évesek, szóval számukra jóval könnyebben összeválogatom a dolgokat. A párom lánya most lett 17 éves, és tudom, hogy nagyon szereti a karácsonyi időszakot, őt sem szeretném kihagyni ebből. Viszont meg vagyok lőve kicsit, hogy 24 csomagnyi cuccot hogy szedjek össze, mik legyenek azok. Tipikus "csajos lány", imád sminkelni, szóval gondoltam arra, hogy rendelek neki külföldről ilyen travel size sminkcuccokat, mert azok szépen beleférnek a kis zsebekbe, és még fér mellé valami édesség, csoki. De nem akarom az egészet telerakni sminkkel, arcápolási cuccokkal...
U.i.: tudom, messze még a december, de szeretek előre gondolkozni, listát írni, megtervezni mindent, hogy akkor hogy legyen, esetleg elkezdem beszerezni is a dolgokat, hogy ne egyszerre keljen rohangálni mindenért.
különlegesebb csoki
smink
piperecucc
különleges irodaszerek pl japán, koreai
hajcsat/hajkefe
kulacs (van összetekerhető szilikon)
óvszer, síkosító
sportcucc
zokni
telefontok
valami környezettudatos szatyor, az most trendi
de amúgy javaslom, hogy ne travel size cuccokat vegyél, mert egyrészt rohadt drágák, másrészt nem jön ki a fele belőle, inkább valami extrább sminkből párat, de csak, ha tudod mit szeret színekben, mert különben bukó
és inkább kevesebbet, de azok valami márkásabb legyen, dm-ben vehet minden nap, drágábbakat tuti nem engedheti meg magának pl mac
Nekem is csináltak egyik évben ilyen kalendáriumot, talán pont 17 voltam akkor én is. Ha jól emlékszem körömlakkok, travel size sminkek, rendes méretű sminkek (pl a kedvenc szempillaspirálom, rúzs stb), travel size parfüm, kicsi, de finom csokik voltak benne.Nagyon örültem ezeknek, sminkkel és csokival nem lőhetsz mellé, ha szeret körmözni akkor körömlakkokkal sem.
20/N
Fülbevalók, vagy bármilyen bizsu. Lehet venni például a H&M-ben több darabos szetteket, azokat szétbonthatod egyesével, minden napra egy.
Körömlakk, kisebb smink cuccok, vannak olyan szemhély paletták, amik 2-3 színből állnak, azok nem foglalnak nagy helyet, szájfény, fürdőbomba, csajos zokni, öv, amit kicsire össze lehet hajtogatni (vannak ezek a zsinór derékövek, szerintem tök jól néznek ki) hajgumi, csoki.
De ha elmész egy rossmannba, dm-be, pepcoba, müllerbe, tuti, hogy ihletet kapsz, tele vannak ilyen korú lányoknak való kincsekkel😊
Elég kényes sminkekből, a drogériásakat nem használja... Pl. alapozóból csak Estée Laudert használ, vagy Lancome-ot, rúzsból Mac, vagy YSL, stb. Ezek nagy kiszerelésben tizenezres tételek, szóval most rúzst pl 12 ezerért nem akarok venni, mikor lehet, hogy az már megvan neki, vagy nem tetszik neki az árnyalat, stb.
Tudom, hogy vannak kész kalendáriumok, otthonra (az anyukájáékhoz) már ki is nézett egyet, ezért nem akarok ide is rendelni egy olyat. Meg szeretném kicsit személyesebbre, hogy olyat kapjon, amit én csináltam.
Ahogy néztem, ezekből a high end sminkekből a travel size méret arányosan van beárazva, szóval ha pl fele akkora, mint a full size, akkor az ára is 40-50%-kal olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!