Normális ha egy 12-13 éves lànynak az anyja nem engedi neki még NYÁRON sem a műkörmöt?
Igen, teljesen normális.
Végre egy normálisan gondolkodó anyuka.
Az nem normális, amikor 12 éves kislányt visznek balesetire, mert a műkörömmel együtt a saját körme leszakadt tőből három ujján, mikor elesett a görkorival. Aztán a nyárból 8 hét úgy telik el, hogy semmihez se tud jobb kézzel hozzányúlni.
12-13 évesen biciklizni, strandolni, kosarazni, túrázni, nyaralni kell, felszabadultan. Nem a légkondis plázàban ülni pichanadrágban, hogy ne törjön le a körmöd.
Az s-es köröm is le tud szakadni. Akkorára meg nyáron simán meg tudod növeszteni, kilakkozod, és tíz emberből kilenc nem tudja megkülönböztetni, és egyet se érdekel, hogy nincs műkörmöd.
Normális. Minek akar egy gyerek műkörmöt?
Nekem is van, nem vagyok ellene, nekem pl dobott az önbizalma ön, mert már nem rejtegetem a gyenge, töredezett körmeim, de 20 felett csinál rattan
Ennyi idősen ha fizetnek se kellett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!