Normális ha egy 12-13 éves lànynak az anyja nem engedi neki még NYÁRON sem a műkörmöt?
Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 07:35
11/29 anonim válasza:
Gondolom te vagy a kislany. Igen, normalis.
Majd ha nagyobb leszel raksz.
12/29 anonim válasza:
Kössetek kompromisszumot, géllakk sztem belefér (tartósabb és biztonságosabb is, mint az otthon festegetett köröm.)
Építettet még pár évre felejtsd el!
13/29 anonim válasza:
12 a lányom, szeretne, de nem engedem.
Nálunk 8.ban farsangkor táncolnak ami nagy esemény, akkorra megígértem neki egy szolid géllakkot.
14/29 anonim válasza:
Normalis, en se engefem a 16 evesnek se igaz van annyi esze magátol is hogy neki se kell.
15/29 anonim válasza:
Igen, normális. Műkörmös vagyok. Nekem 17 évesen volt először.
16/29 anonim válasza:
igen normális. minek egy GYEREKNEK műköröm??? Szexelni ne akar? menjen játszani még,ne a felnőttet akarja játszani :(
17/29 anonim válasza:
Bizony normális és teljesen helyén való.
18/29 anonim válasza:
Teljesen normális,hogy nem engedi! Én se engedném. A haját sem festhetné,amég legalább nincs 16 éves. Nem is értem miért akar egy tini műkörmöket...
19/29 anonim válasza:
Az én szüleim nagy szigorban neveltek, még 18 éves koromban sem engedték a szalagavatómra. Akkor nagyon rosszul esett, minden lánynak volt az osztályban csak nekem nem.
Ma már 26 éves vagyok, saját keresettel, függetlenül élek tőlük, lehetne műkörmöm de már nem vágyom rá. :)
20/29 anonim válasza:
Géllakkot engedném, műkarmokat biztos, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!