Mit lehetne karácsonyra?
Párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Anyós - apósjelöltnek kellene ajándék.
Szinházjegyet szerettem volna, a Pál utcai fiúkra (írtak is ki időpontot, de csak erre az évre, és kétlem hogy karácsonyig írni fognak még ki :/)
Szó szerint meg van mindenük mivel pénzes család.
Így semmi ötletem nincs mit adjak immáron 3.karacsonyra nekik.
Előző kettő karácsonykor ajándék csomagot csináltam (apósjelöltnek drágább bor, anyós jelöltnek kencefice, meg a kedvenc édességüket)
Ha nem írnak ki újabb színházelőadás időpontokat ciki lesz ha idén is kapnak egy drágább ilyen csomagot?
Vagy valami ötlet?
Létezik hozzájuk ajándékjegy, ha nem írják ki, vegyél ilyet, és mondd el, hogy arra szántad. :)
Szerintem nem rossz ötlet az ajándékcsomag. És nem ciki.
Ha szeretnek színházba járni, vegyél nekik színházbérletet. De szerintem nézhetnél más színházban megtartott előadásra is jegyeket. Esetleg írj a színháznak, hátha pozitívan válaszolnak.
#2 nem is hallottam tudtam hogy van ajándék jegy.
Utana nézek nagyon szépen köszönöm!!
A másik kettő válaszolónak is köszönöm a gyors választ /segítséget. Aranyosak vagytok.
Decemberben lesz kint a januári műsor. De javaslom, ha budapesti vagy, ne a neten próbálkozz jegyvásárlással, esélytelen, főleg 2 egymás mellé szólót.
Én már vettem az Allee-ban található jegypénztárukban rá, de sok helyen olvastam, hogy személyesen pénztárban van jegy, a netre nem raknak ki sokat.
#5 nem Budapesti vagyok sajnos.
Mikor szokták felrakni a januárit? Vagy ez változó? Mert akkor decemberben felmegyunk akkor Pestre személyesen.
Neked is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!