Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Mit agyjak a családomnak...

Mit agyjak a családomnak húsvétra?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem ezért valami kézműves dolog kéne.Kell ajándék anyának(46 éves),apának(49 éves),nővéremnek(21 éves),nagymamámnak(72 éves).minden választ köszönöm!sürgős kérdés!!!

2016. márc. 23. 13:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én tényleg 10 éves vagyok!Najó tíz és fél.nyáron leszek 11.Valahogy teszteld le.
2016. márc. 24. 17:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Akkor ne nézd!!!akkor meinek vagyitt???hhmmm???én vagyok a legjobb helyesíró az osztályban és nem mindig találom aut a betűt a billenytyűzeten és akkor mást írok meg néja úgy csinálom hogy nem nézek oda.
2016. márc. 24. 17:53
 23/25 A kérdező kommentje:
Meg ezt este írtam.
2016. márc. 24. 17:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Nálunk nem szokás ajándékozni húsvétra. Mióta babával itthon vagOk, és ráérek dekorációs cuccokat azoktam csinálni a családnak, barátoknak.

Tavaly csináltam a mikulásról maradt filc anyagokból tojásokat, vattával kitömtem, szép szalagokkal, gombokkal, gyöngyökkel díszítettem.

Ilyesmik:

[link]

Idén zokninyuszik készültek :)

[link]

2016. márc. 25. 11:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es, 16-os, és 20-as nyelvtannáci!

Gondolom élvezetet nyújt nektek, hogy egy tíz éves helyesírását kritizáljátok, amikor még a felnőtt lakosság nagyja is hibásan ír az interneten. Persze a kora nem jelent felmentést az interneten való helyesírás alól, de ettől függetlenül még nem kellene a földbe döngölni és sötétnek nevezni. A tíz éves korában esszéket írónak pedig üzenem, hogy gratulálok a jó teljesítményéhez és a magas IQ-jához, ami kisgyerekek kioktatására tökéletesen alkalmassá teszi őt.

Ezzel pedig tökéletesen be is mutatták az elkeseredett magyar ember mentalitását. Csak azt tudom ajánlani, hogy üljenek fel egy repülőre, utazzanak el Afrikába, és falassák fel magukat az oroszlánokkal.

Kellemes húsvétot minden segíteni akaró kommentelőnek!

2016. márc. 26. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!