Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Mit agyjak a családomnak...

Mit agyjak a családomnak húsvétra?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem ezért valami kézműves dolog kéne.Kell ajándék anyának(46 éves),apának(49 éves),nővéremnek(21 éves),nagymamámnak(72 éves).minden választ köszönöm!sürgős kérdés!!!

2016. márc. 23. 13:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem húsvétra nem kell semmit adni. Inkább segíts a házimunkában. A helyesírásoddal pedig az a baj, hogy nem agyjak hanem adjak.
2016. márc. 23. 20:53
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fognak megsértődni, ha tíz évesen nem adsz mindenkinek ajándékot, főleg húsvétra. Esetleg mindenkinek egy szépen festett tojás, vagy valami nagyon apró kis kedvesség is megteszi.
2016. márc. 24. 04:57
 13/25 A kérdező kommentje:
Billentyűzeten nem írok jól de igazából kitünő vagyok.
2016. márc. 24. 09:11
 14/25 anonim ***** válasza:
Agyjál, az nem billentyűzet hibálya! A fogalmazásod sem 10 éves szintű !
2016. márc. 24. 09:32
 15/25 A kérdező kommentje:
Lefotozzam a félévi bizimet?
2016. márc. 24. 09:37
 16/25 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, mi van a bizonyítványodban, ha egyszer sötét vagy, mint az éjszaka.

Ebből is látszik, hogy a jegyeket nem jelentenek semmit. Biztos valami falusi kisegítőbe jársz.

2016. márc. 24. 10:36
 17/25 A kérdező kommentje:
1. Számú Általános Iskola
2016. márc. 24. 12:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Hülyeség helyesen írni a neten!!!!!!
2016. márc. 24. 14:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Látod ezért vagy buta , és idősebb mint 10 év!
2016. márc. 24. 15:46
 20/25 anonim ***** válasza:

Eszed semmi.

Akárhányas számú általános iskola, sajnos agyatlanakat nevelnek.

10 évesen már esszéket írtunk, te meg, ahogy elnézem, a nevedet sem tudod helyesen leírni.

És a helyesírás neten is ugyanaz, mint papíron. Akinek megy, annak ösztönös, nem kell odafigyelni. Direkt meg minek rontaná el valaki? Ezzel el is árultad magad, hogy neked max. akkor megy (bár ezt is kétlem), ha direkt koncentrálsz.

Amúgy szerintem, aki neten olyat ír, hogy "agyjak", az papíron sem fogja rendesen leírni a szót.

Húzz el kisgyerek, szánalmas vagy, és ezt itt senki nem akarja nézegetni. Mi legalábbis adunk a helyesírásra. Majd akkor gyere vissza, ha legalább az alapszavakkal tisztában leszel. (Ez sajnos sosem fog bekövetkezni valószínűleg...)

2016. márc. 24. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!