Mit keszitsek a csaladomnak husvetra?
Figyelt kérdés
12 eves vagyok nem nagy ajandekot szeretnek venni max 500 ft telik ra fejenkent. Akar kezmuves tippek, disztermekek barmi.
Ti mit adtok ajandekba?
2013. márc. 17. 11:27
1/4 anonim válasza:
vegyél nekik egy-egy csokit :) Vagy anyukádnak, és ha van lány testvéred nekik valami bizsu ékszert :) Én kézzel szoktam ajándékot készíteni és melléje veszek egy egy apróságot. Szerintem rajzolj valamit a családod összes tagjának( nem muszáj művészi rajzot) és melléje vegyél egy 100-200 maximum 300 forintos csokit :)
4/4 anonim válasza:
anyukádnak, lány tesódnak ha van akkor csinálj gyűrűt... vegyél egy gyűrű alapot kézműves boltban (kis fejűt), és egy gombot. A gombnak törd le a kiálló részét amivel fellehet varrni, és a gombot ragaszd hozzá az alaphoz. a gomb + alap együtt max. 350 ft. am. keresőbe írd be h "gombgyűrű" és nézd meg a képeket... úgy talán érthetőbb lesz... szerintem nagyon klassz ajándék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!