Húsvétra nyúl kölcsönzés?
Ez azért durvén gusztustalan dolog. Tudod, mennyire megkínozza a nyulat ez a pár napra ideviszik, odaviszik, itt nyúzza a gyerek, ott zárják ketrecbe dolog?
Ha nem akartok nyulat tartani, akkor ne tartsatok ideiglenesen sem. Vidd el a gyereket állatkertbe, ott simogathat nyulat, és kész. A nyúl élőlény, nem valami jégkorcsolya, síbakancs meg Hilti-fúró, amit kölcsönözni lehet büntetlenül.
Mi a retkes f#sznak?
Hogy az ostoba kölkeid pár napig nyúzzák, kínozzák?
Ugye vágod, hogy a nyúl nem egy videókazetta, amit kölcsönözgetni szokás?
Néhány állatkereskedés,ha náluk veszed,utána visszafogadja,de a lóvét nem adja oda!
Mellesleg,húsvét után: [link]
Egyértelműen állatkínzás. A nyúl nem játék!
Sajnos saját példámból kell kiindulni, nekem is vettek anyámék kis pici nyuszit még gyerekkoromba húsvétra, hogy örömet okozzanak. Szerencsétlen nyulat bepólyáztam, meg állandóan nyomorgattam, puszilgattam, persze, hogy jót akartam neki, csak egy nyúlnak erre marhára nincs szüksége. Éjjel papírdobozban volt, nappal meg járt kézről kézre. Csoda, hogy túlélte szerencsétlen.
Állatkertben biztos van kisállatsimogató. Vagy a nagyobb plázákban szokott ilyen húsvéti hülyeség lenni. De nálunk pl. van egy farm-szerű kalandpark is, ahol vannak lovak, kecskék, nyuszik, stb.
Amúgy CSAK SZÓLOK, addig pár napig is kell GONDOZNI a nyuszit, kell neki felszerelés, nagy ketrec, alom, élelem, itató, rágnivaló, stb, a kakiját ki kell dobni, éjjel zörög, reggel korán etetni kell, vizet cserélni... persze ez nem lenne sok feladat, ha minden nap képesek lennétek csinálni.
De azért odavinni egy szerencsétlen kis élőlényt, hogy a rokonságban az összes kisgyerek összefogdossa, nyúzza-húzza nyomkodja, ti meg vidáman vigyorogjatok mint a retardáltak, hogy milyen menő, hogy van húsvéti nyuszitok... hát ne haragudj, de acélbetétes bakanccsal rúgnám képen az ilyen hülyéket.
Vegyetek egy szép plüssnyuszit, azt nem tudjátok megkínozni, pont az való nektek, nem egy élőlény. Bár az ilyenektől még a plüssállatot is sajnálom.
Hát köszi a válaszokat! Nem értem mi ez a mérhetetlen felháborodás és arrogancia. Ha kultúrált ember módjára elmondjátok, hogy nem jó a nyúlnak ez, akkor is megértem.Pontosan azért gondoltam erre, mert tudom, hogy mi a sorsa a húsvétkor vásárolt nyusziknak..
De ez esetben nem kölcsönzünk nyulat. :D
Amúgy a kishúgaimnak lett volna. Nem az ostoba kölkeimnek:) nyomorultak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!