Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Segítség! Az öcsém meglátta,...

Segítség! Az öcsém meglátta, amit a húsvéti nyuszi hozna. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Amikor az anyukám pakolt, megjelent az öcsém, s az anyukám kezében megcsúszott a zacskó, s az egész az öcsém lábai elé borult. Ha csak sima édesség lett volna nem lenne akkora gond, de nyuszis nyalókák voltak, amit a nyuszi minden évben hoz. Ráadásul az öcsém nem szólt semmit (7 éves) Most mit hisz? És én mit tegyek, vagy mondjak, ha esetleg valaki rákérdezne? Valaki írjon, kétségbe vagyok esve...

2015. ápr. 1. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Feldolgozza :D pár év és úgyis rájött volna.
2015. ápr. 1. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Én világ életemben nem hittem az ilyesmikben kb csak az ajándékot vártam tojtam rá ki hozza. Szerintem őt se nagyon hatja már meg, na meg már iskolás korosztályú kb ebben a korban tudja meg minden "hívő" gyerek az igazat a kitalált dolgokról, a gonosz osztálytársak úgyis megmondják.
2015. ápr. 1. 19:32
 3/10 anonim válasza:
100%
Én személy szerint 7 évesen már tudtam,hogy nem létezik.Még nagyon fiatal voltam a szüleim pont karácsonyi ajándékokat raktak a fa alá és én megláttam.Anyukám akkor azt mondtad,Mi vagyunk a Jézuska segítői,mivel egyedül nem tud minden családhoz elmenni ezért a szülőknek elküldi az ajándékokat akik majd berakják a fa alá.Szerintem egy hasonló sztorival itt is elő lehetne állni.:)
2015. ápr. 1. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták hogy összefutottak a nyuszival,és mivel olyan jó voltam,küldött egy kis előleget:) Elhittem:)
2015. ápr. 1. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Mond meg a kisrácnak hogy olyan rengeteg nyuszit kellett kihordani az idén a gyerekeknek hogy sok helyre előre kivitte, és odaadta az anyukáknak, apukáknak. Ha nem így tett volna akkor biztos hogy jó néhány gyerek nem kapta volna meg húsvétra a nyusziját amitől persze mindegyikük szomorú lett volna és hogy ez ne történjen meg ezért adta anyukádnak is oda. De megígérte a nyuszi hogy jövőre személyesen fogja az öcsédnek eljuttani.
2015. ápr. 1. 20:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat. Egy kicsit megnyugodtam:D

Majd valamit kitalálunk, remélem összejön.

2015. ápr. 1. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit találtatok ki?
2015. ápr. 7. 16:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Amit meglátott, azt nem raktuk ki, helyette mást. És természetesen olyan időpontban amikor mi nem lehettünk, mert épp máshol voltunk. Hála istennek nem kellett semmit se mondani, mert nem jött rá... Lehet, hogy már tudja az igazat, félig-meddig, csak a mi kedvünkért nem mondja. Szerintetek már van annyi idős?
2015. ápr. 10. 16:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy tudja az igazat, de nem támadja le vele a szüleinket, mert úgy érzi, hogy azért jó volt hinni benne.
2015. ápr. 10. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Biztos tudja már, mert iskolában azért az ilyet mindig elkotyogja az egyik gyerek :D az is lehet, hogy tudja, hogy nincs, de azt nem tudja, hogy konkrétan a szüleitek veszik át a szerepét, csakhogy valahogy odakerülnek az ajándékok, azt jóvan. Nem hiszem, hogy egy 7 éves gyerek nagyon a dolgok mögé gondolkodna, de valószínű sejti, hogy se nem nyúl, se nem mikulás nem mászkál a házban éjnek idején.
2015. ápr. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!