Komolyan valaki pénzt kap locsolásért?
Figyelt kérdés
Eléggé ledöbbentem azon, hogy már nem az első embertől hallom, hogy X és Y pénzt kap/kapott azért mert odatolta a segg.ét locsolni. És amikor meghallottam, hogy összesen mennyit gyűjtenek be rokonoktól, hát tényleg leültem. Valaki tizenévesen zsebébe kap egy minimálbért. Ez olyan furcsa. Én születésnapomra is örültem, hogy kaptam valamit.2014. ápr. 21. 19:56
1/5 anonim válasza:
nekem is akart adni nagymamám, de mondtam neki hogy nem kell adnia, így is sokat költ rám :P persze hogy van ilyen
2/5 anonim válasza:
van ilyen!
én is kaptam már pénzt érte, de közel sem minimálbér nagyságrendűt
3/5 anonim válasza:
Én évek óta kapok érte pénzt kb.:25-35 ezer forint összesen évente.
4/5 anonim válasza:
Én is kaptam érte 7ezret. Szerintem ez még nem egy nagy összeg. Viszont tényleg hallani, hogy valaki 50-et kap meg 70-et. Az már durva.
5/5 anonim válasza:
De még mennyire :D Nálunk annó kb 12-13 éve általános ( azt hiszem, alsós osztálytársaim mesélték, hogy locsolásból összejött nekik 15-18 ezer Ft :O Akkor! Amúgy akkor vagy hatalmas a rokonság, vagy nem tudnak mit kezdeni a pénzzel :D Szóval fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!