Karácsonyi játékvásár (ok). Most komolyan ennyire hülyének nézik az embert?
Figyelt kérdés
1597 forintról 1278-ra leárazva shoplineon a LEGO DUPLO Állatkerti barátok (10501)
Tegnap vettem a Tescoban 890 volt az eredeti ára -20% a számla végéről lejött, mert akciósak voltak a játékok vagyis 712 forintért vettem
LEGO DUPLO Cirkuszi előadás (10503) 2490 volt
Shopline -20%os akcióban 2352.-...Tesco -20%os akcióban 1992.-
LEGO DUPLO Állatkerti busz (10502) 7635.- 20%os leárazás után Shoplineon szintén....5752-ért vettem tegnap a Teszkóban
most nem a teszkót akarom felértékelni, mert megérik ők is a pénzüket, de azért ez kicsit túlzás...
2013. dec. 6. 19:24
1/2 anonim válasza:
És mi a kérdés?
A rendszerváltás óta nem fix árazottak az áruk Magyarországon, hanem minden bolt szabadon állapítja meg, hogy mennyit kér, a vevő meg szépen eldönti, megveszi-e, vagy sem.
2/2 anonim válasza:
Ebbe mi a meglepő? Nincs olyan hogy ennyi az ár, és mindenhol ugyanannyiért adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!