A szingli lányok hogyan élik át a húsvétot?
Figyelt kérdés
Gondolom sok párkapcsolatban élő lány elzárkózik ilyenkor és a párjával van. A szinglik még engedik a locsolást? :D2013. ápr. 1. 14:29
1/7 anonim válasza:
Ugyan már.Ugyan azt csinálják mint a szingli pasik.Otthon vannak tv-t néznek és finomat esznek
4/7 anonim válasza:
nát rili ándörsztend az összefüggést...
enni, inni ugyanúgy lehet barátokkal, én pedig utálom ha locsolnak, ezért nem engedek be senkit :D
5/7 anonim válasza:
Párkapcsolatban vagyok,de nem találkozom húsvétkor a barátommal.Nem is érdekel annyira ez az ünnep.Festettem tojást,de sztem nem fog meglocsolni.Szal számomra nincs különbség itt h szingli vagyok-e vagy sem.
Biztos engedik a locsolást a szinglik.
6/7 anonim válasza:
Nagyjából mint életem többi napját, itt ülök a gép előtt, és elütöm az időt... :D
Apám talán meglocsol, ha más nem. xD
7/7 anonim válasza:
Gondolom ugyanúgy mint a legtöbb ember. Nekem van párom de ünnepekkor nem együtt vagyunk hanem a családdal külön-külön otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!