Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj aki "örök szingli"?
Hát, szerintem előfordulhat..
Bár, ez akkor egy elég nagy butasággal párosulhat az egyénben... Vagy önfejűséggel? nem is tudom melyik a jó szó.
Én nagyon fontosnak tartom a kompromisszumokat, természetesen normális - emberi kereteken belül.
A nő alapvető beállítottságából eredően párban él, és gyerekeket nemz. Vannak agglegények, és vannak olyan nők is, akik sosem szeretnének férjhez menni. Ezek a kivételek.
Ezek úgy élik az életüket, ahogy nekik megfelelő. Sok esetben még a baráti társaság terhére is. A szex nekik is ott van az életükben, csak nem társul felelősségvállalással.
De vannak Papok, és Apácák is. Ők is egyedül élik az életüket, bár nekik ott van Isten. ( Bár már az is megkérdőjelezhető a mai világban, hogy egyedül élik az életüket, de ez nem tartozik ide).
Persze, hogy van. Pasik közt is vannak ilyenek. Teljesen normális dolog a mai világban nem kell rajta fennakadni.
De ne gondold, hogy feltétlenül megkeseredett boldogtalan emberek. Aki kapcsolatban van az se mind boldog, mégha első látásra úgy is látszik. Van aki önként és dalolva választja a szingli életet. A homoszexuálisok meg házasodnak és örökbefogadnak. Na és??? Mindenki úgy éli az életét ahogyan jó neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!