Mit adjak a barátomnak a locsolásért? (többi lent)
Figyelt kérdés
Húsvétkor ugye az a szokás hogy a lányokat meglocsolják a fiúk. Egy barátnőmnél leszek húsvétkor és locsolókat nem engedünk be csak az ő fiúját és az enyémet. Hagyomány hogy adnak a locsolásért valamit a lányok. Szerintetek mit kellene adnunk?(csokitojást nem akarunk) A perverz válaszoktól kíméljetek, és előre köszönöm a normális válaszadóknak!:)2013. márc. 10. 17:21
11/15 anonim válasza:
Most egy dolog hogy van itthon kb. 50l pálinka (a finomabb annyi a többit meg nem tudom) de nem kapnak.. hülyébbek lesznek mint általában.. xdd Szóval úgy alkohol kilőve.. a kaja nem rossz ötlet.. :DD De ha kapnak nagy mennyiségű alkoholt akkor elalszanak..és úgy cukik..^^
Babrikááám??:DD
-a barátnő-
12/15 A kérdező kommentje:
Katikáám..nehogy már itt társalogjunk..;) De köszönjük az eddigi válaszokat, mondjuk némelyik értelmetlen(a perverzebbik válaszok)..xd és megfogadjuk a tanácsokat!:))
2013. márc. 11. 20:50
13/15 anonim válasza:
Naaa de kérlek ez itt GYIKEN na.. *.* (Szegény Rajond.. :'( )
Szóval végülis mi?? :DD Amúgy a holnap megint érdekes lesz..:') (nincs kedvem felmenni fb-ra..xdd)
14/15 A kérdező kommentje:
és ezért itt kell megbeszélnünk ezeket ugye?:D
2013. márc. 12. 13:42
15/15 anonim válasza:
Most én is ezzel vagyok bajban, de szerintem egy nyuszis plüsst és sok csokit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!