Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha akit a...

Mit csináljak ha akit a legjobb barátomnak hittem sose érdeklem?

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 21:57
 1/5 anonim válasza:

Ezt hogy érted?

Talán kérdezz rá!

2012. okt. 3. 22:02
 2/5 doryka1234 válasza:
Végy egy nagy levegőt és lépj túl. Nem éri meg fárasztani magad, ha nem érdekled őt. Fáj nagyon, de mást nem tehetsz. Meg hát nem tudom, hogy beszéltél-e már erről vele.
2012. okt. 3. 22:21
 3/5 anonim válasza:
Én egy barátommal így jártam.Az utóbbi időben mindig én kerestem.Egyszer elhatároztam,hogy na,leállok erről.Volt is egy jókora szünet közöttünk,mígnem Én(!) írtam neki,(nehogy már a büszkeségem álljon közénk),hogy hogy van.Semmi választ nem kaptam...Jó,aztán eltelt megint pár hónap(!),míg egyszer felhív.Gondjai voltak a bnőjével.és csak ki akarta önteni a szívét,erre akkor jöttem rá,mikor 2 nap után megint felszívódott,hiába hívtam,nem vette fel.Jaaa,mondom,oké.Erre,én hülyeb@rom megont x hó eltelte után felhívom,hogy hátha csak szar passzban volt.Fel is vette,viszont így:-Mondjad!(há Vazzze,egy régi ismerősnek nem így veszem fel a telefont,nem???)Meg hogy dolgozik,hívjam vissza később!NAmármost,nekem ez volt az a pont,amire azt mondom,hogy már nem barátom.Én is dolgoztam,akkor,mikor hívott,mégis örömmel beszéltem vele fél óra hosszát!Minap bnőmmel volt egy komolyabb összezörrenésem.Ki akartam törölni az életemből konkrétan(nem volt túl nagy gubanc,csak az évek folyamán felgyülemlett sok kicsi problema).Ez a bnőm addig hívott,és bombázott üzenetekkel,míg meg nem beszéltük,holott egy sor dologban neki is igaza volt.El lehet dönteni,hogy ki az igaz barát,és ki az aki nem érdemli meg ezt a posztot...
2012. okt. 3. 22:41
 4/5 anonim válasza:
Előző vagyok.És az a régi barátom 10 évig volt barátom,majdnem minden hétvégén találkoztunk(én pesti,ő vidéki).Szóval tényleg komoly barátságnak lett vége!Jaa,és nemrégiben rám írt facebookon,hogy "mizu?".Nyugodt lelkiismerettel tudtam leszarni a dolgot,én éppen elégszer rohantam utána,meg amúgy sem tudtam volna mit írni.Leb@szt@m volna?NEm lett volna jó újrakezdés,de az sem járja,hogy úgy csináljak,mintha mi se történt volna...Próbáld a barátoddal megbeszélni,hogy mi van,de ha nem megy,akkor szelektálj.Barátokban nem a mennyiség,hanem a minőség a lényeg... :)
2012. okt. 3. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt sajnos,sőt,ő még a lelkemre is kötötte,hogy nem fog elhagyni,erre tessék.Mindegy,ha ő így érez,akkor én nem tudok mit tenni.Csak akkor nem értem,minek kellett áltatni azzal,hogy nem fog eltűnni.
2012. okt. 3. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!