Honnan tudhatom meg, ha valakinek én vagyok a legjobb barátja? Azt a valakit én a legjobb barátomnak tartom.
A legjobb barátnőmmel mindent megbeszélünk. Ha náluk vagyok simán benyúlok a hűtőbe italért, ha az asztalon van a süti kérdezés nélkül veszek, ő szintén ilyen nálunk.
Volt már, hogy hajnali négykor hívtam, hogy kidobott a barátom, ő fél óra múlva itt volt és megvigasztalt.
Egyszer ő éjszaka kellős közepén fél 1 körül odaállított hozzánk, hogy itt szeretne aludni, mert anyukája kidobta(természetesen másnap délután megbeszélték és hazament).
Ha ilyen helyzetekbe téged keres biztos, hogy a legjobb barátod.
18/L
Nekem nincs legjobb barátom, illetve vannak többen is, de mindenki "másban jó", valakivel el lehet menni ide-oda, valaki megértőbb, és meg lehet beszélni vele a gondjainkat, valakivel egyszerűen csak jó beszélgetni. Persze nem rossz, ha mindez egyetlen emberben testesül meg.
De vajon tényleg olyan fontos, hogy legyen egy "legjobb", és hogy a másik is kimondja?
A második válaszolóval teljesen egyetértek! Miért fontos, hoyg legyen egy "legjobb"?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!